1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KAÜ’lü öğrencilerden eğitime destek
KAÜ’lü öğrencilerden eğitime destek

KAÜ’lü öğrencilerden eğitime destek

Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği öğrencileri “Sosyal Proje Geliştirme” dersi kapsamında “Eğitime Destek” projesiyle Aydın Tanrıverdi İlköğretim Okulu’nda tadilat ve çevre düzenlemesi çalışması yaptılar.

A+A-

Grup Albayrak üyeleri Orhan Akyol, Şaban Yaprak, Nuri Bayram, Abdurrahman Işık, ve Emrullah Ceylan, Projenin asıl mimari, ilham kaynağı, koordinatörü ve destekçisi olan Yrd. Doç. Yaşar Kop’a teşekkür ederek, “Bize böyle hayırlı güzel bir proje yapma fırsatını sağladığı için Grup Albayrak olarak sonsuz şükranlarımızı sunarız.” dediler.

Öğrenciler, “Eğitimin ve öğretimin verimliliği koşullara, zamana ve kurumlara göre değişiklik göstermektedir. Bu koşulların eksikliği ve düzensizliği eğitim ortamlarının dinamikliğini, verimliliğini ve pratikliğini düşürmektedir. Çocuklarımızın daha iyi bir gelecek yakalaması bu koşulların iyileştirilmesine ve işleyişine bağlı kalmaktadır. Bunun bilincinde olan Grup Albayrak olarak Eğitime Destek projesini başlattık ve bu noktada tespit ettiğimiz Aydın Tanrıverdi İlköğretim Okulu’na tadilat ve çevre düzenlemesi gerçekleştirdik.” diye konuştular.

Öğrenciler ayrıca, “Eğitim ve Öğretim insan hayatının vazgeçilmez bir unsurudur. İnsanoğlunun doğuşuyla başlayıp ölümüne kadar süren bu süreç insan hayatında yeri tartışılmayacak kadar büyük bir öneme sahiptir. İyi bir eğitim ve öğretim insanı olgunlaştırmakta ve insanın hayatı daha iyi anlamasını kolaylaştırmaktadır.” şeklinde konuştular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.