1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kelkit Hürriyet Spor, Kars 36 Spor'u 3-1 yendi
Kelkit Hürriyet Spor, Kars 36 Spor'u 3-1 yendi

Kelkit Hürriyet Spor, Kars 36 Spor'u 3-1 yendi

Ziraat Türkiye Kupası 1. tur karşılaşmasında Kelkit Hürriyet Spor, Kars 36 Spor'u 3-1 yenerek, ikinci tura yükseldi.

A+A-

Kars 36 Spor’dan maç ile ilgili yapılan açıklama şöyle :

Normal süresi 1-1 biten, uzatmalarda şaibeli penaltı ve şaibeli kırmızı kart sonrası 10 kişi ile 3-1 mağlup olduğumuz bugünkü Ziraat Türkiye Kupası maçında İddiamızın olmadığı, bizim için hazırlık maçı havasında gidilen eksik kadro ile 15 koca yürekli futbolcunun azimli ve cesur mücadelesi ile yarından sonra yapacağımız takviye transferler ile gelecek için bize umut vermiştir.

Rakibimizin 3 yıldır 3. lig takımı olduğu ve 1 aylık hazırlık sürecini bitirmiş olduğunu unutmamak gerekir. 

Ligin başlamasına 3 hafta var ve Biz çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. yapacağımız takviye transferler ile lige hazır, şampiyonluk iddiası olan bir takım yaratmak hedefimiz olacaktır. 

11 yıl aradan sonra Kars Şehir Stadın da oynayacağımız ilk maçın heyecanına odaklanmanızı, hiç bir şey yapamıyorsanız bile iyi niyet besleyerek manevi destek olmanızı bekliyoruz.! Bu yolda Kars 36 Spor yararına bizimle beraber kalbi atan gerçek taraftarımızın yapacağı yapıcı eleştirileri heybemize alıp yolumuzda yürümeye devam ederken motive bozucu yorum ve tartışmalara ligin başında kapılarımız kapalıdır.

Hele hele bu takıma bir kuruş faydası olmadan, tek antrenmanını izlemeye gelmeden tek maçını izlemeye gelmeden eleştiri yapmak için eleştiri yapan kişileri taraftar değil Kars 36 Spor'a zarar veren kişiler olarak algılayacagız.

Bazı şeyleri sosyal medyadan açıklamıyorsak bu konuda bizim de düşüncelerimizin olduğu ve bu kararın Kars 36 Spor yararına  olduğunu anlamak ve inanmak gerekir. 

Biraz sabır ve samimi Destek ile bu sene ve bundan sonra güzel günlerin geleceğini görmek zor olmayacaktır.

Bugünkü Kelkit deplasmanında bize maddi manevi desteklerini esirgemeyen her daim yanımız da olan Sayın Valimiz Ziya Polat’a Belediye Başkanımız Sayın Ötüken Senger'e  Kars 36 Spor camiası adına çok teşekkür ederiz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.