1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kitap Okuma Kampanyası Başlattı
Kitap Okuma Kampanyası Başlattı

Kitap Okuma Kampanyası Başlattı

Kağızman Fem, Öğrencilerine Kitap Okuma Kampanyası Başlattı

A+A-

Kars'ın Kağızman ilçesinde FEM Dershanesi, kendi bünyesindeki ilköğretim öğrencilerinin kişisel gelişimlerini geliştirmek ve okuma alışkanlığı kazandırmak için kitap okuma kampanyası başlattı.

Dershane öğretmenlerinden Kadir Karakaş hazırladığı proje kapsamında, okuma kampanyası başlattıklarını ifade etti. Karakaş, kampanya hakkında şu bilgileri aktardı: "Dershane öğrencilerimize kitap hediye ettik. Kampanya ile öğrencilerimize kitap okumanın, sadece boş vakitlerini değerlendirme faaliyeti olmadığını hayatın bir parçası olduğu bilincini aşılamayı amaçlıyoruz. Asıl hedefimiz kitap okumayı bir yaşam biçimi haline getirmek ve öğrencilerimizle beraber kitap okuma seferberliğine adım atan bir dershane olmayı hedefliyoruz."

Karakaş, kitap okuyan ve okudukça hayatı anlayan nesillerin, geleceğe sağlam adımlar atan bir ülkenin temelini oluşturacağının altını çizerek, kampanyada kitap okumaya başlayan öğrencilere çeşitli ödüller ve değişik kitaplar hediye edileceğini söyledi.

Dershane Müdürü Bahadır Yıldırım ise kitap okuyan öğrencilerin, deneme sınavlarında soruları daha kısa sürede yorumladığı ve çözdüğüne dikkat çekerek, velilerin de çocuklarına kitap okumada destek olmalarını, her ailenin günün belli zaman aralıklarında kitap okuma saati oluşturmalarını tavsiye etti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.