1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kızılay'dan teşekkür
Kızılaydan teşekkür

Kızılay'dan teşekkür

Türk Kızılay’ı Sarıkamış Şubesi geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda "Kurbanımız Pakistan ile Kardeş Payı" kampanyasına destek veren 44 kurban bağışçısına teşekkür belgesi verdi.

A+A-

Türk Kızılay’ı Sarıkamış Şubesi geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda "Kurbanımız Pakistan ile Kardeş Payı" kampanyasına destek veren 44 kurban bağışçısına teşekkür belgesi verdi.

Türk Kızılay’ı Sarıkamış Şube Başkanlığı tarafından Kristal Kar Otel’de kurban bağışçılarına teşekkür belgesi takdim töreni düzenlendi. 

Törene; Sarıkamış Kızılay Şube Başkanı Mir Hasan Taş, Kadın Kolları Başkanı Alev Karakoç, Kızılay personeli ve 44 kurban bağışçısı katıldı. 

Törende kurban bağışçılarına çeşitli ikramlarda bulunularak, Türk Kızılay’ının çalışmaları hakkında projektörlü slayt gösterimi ve bağışlanan kurbanların kesimini anlatan CD seyrettirildi. 

Katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Sarıkamış Kızılay Şube Başkanı Mir Hasan Taş, “Kurbanımız Pakistan ile Kardeş Payı” kampanyasında Şube Yönetimi, Okullarımızdaki Kızılay Kulübü, Gönüllüler, Gençlik ve Kadın Kollarımızın yoğun çalışmaları sonucu İlçemizde 44 hisse bağış toplanmıştır. Bu Kampanya da, Sayın Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş’in Kurumumuza yapmış olduğu Kurban Bağışı ile birlikte Kampanya ya da büyük destekleri olmuştur. Şubemiz Türkiye sıralamasında 757 şube içerisinde 38. sırada yerini almıştır. Bu mukaddes görevi yürütmenin sorumluluğuyla, kampanyaya bağışta bulunanlara kurumum adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi. 

Taş, “Türk Kızılay’ına bağışta bulunan ve hiçbir zaman yardımlarını esirgemeyen Sarıkamış halkına teşekkür ederim. 1868 yılından beri hiç sönmeyen ve iyilik meşalesi olan Türk Kızılay’ının insanlar arasında hiçbir ayrım gözetmeden tüm dünyada ve ülkemizde insanlığa yaptığı hizmetlerle yoksulun umudu olmaya devam edecektir” diye konuştu.  

Ardından Taş, geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda “Kurbanımız Pakistan ile Kardeş Payı” kampanyasına destek veren 44 kurban bağışçısına Genel merkezden gönderilen teşekkür belgesi, kurbanlarının kesimini anlatan CD ve 800 gramlık konserve kavurmalarını teslim etti. 

Törenin sonunda Kızılay personeli ve kurban bağışçıları topluca hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.