1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KOSGEB’den 2. kredi desteği
KOSGEB’den 2. kredi desteği

KOSGEB’den 2. kredi desteği

KOBİ’leri ihracata yöneltmek için İhracat Kredisi Destek Programından oluşan 2 yeni kredi destek paketi daha açılıyor.

A+A-

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Adem Burulday, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu tarafından esnaf ve sanatkarlarımızın KOSGEB desteklerinden daha fazla yararlanabilmesini teminen yapılan çalışmalar büyük bir hızla sürdürülmektedir. Bu çalışmalar neticesinde, KOBİ'lerin büyümeye yönlenmeleri için Ölçek Endeksli Büyüme Kredisi Destek Programı ile yine KOBİ’leri ihracata yöneltmek için İhracat Kredisi Destek Programından oluşan 2 yeni kredi destek paketinin uygulanacağı bildirilmiştir.” dedi.

Burulday, şöyle konuştu:

“Birliğimiz ve bağlı odalarımız tarafından özellikle son 2 ayda yapılan çalışmalar neticesinde, KOSGEB veri tabanına kayıtlı firma sasısı 430’dan 750 ‘ye çıkarılmıştır. 17 Mart 2011 tarihi itibariyle yaklaşık 500 esnaf ve sanatkarımız, KOSGEB destekleri için İlimizde bulunan banka şubelerine müracaat etmiştir. KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğünün İlimizde kurulması için çalışmalarımız devam etmektedir.

KOSGEB desteklerinden esnaf ve sanatkarlarımızın daha fazla yararlanabilmesi açısından, KOSGEB veri tabanına kayıtlı olmayan esnaf ve sanatkarlarımızın öncelikle veri tabanına kayıt olmaları, kayıtlı olanların ise bilgilerini güncellemeleri desteğe erişim konusunda iş ve işlemlerinin etkinliğini artıracaktır.

Birliğimiz ve bağlı odalarımızda KOSGEB veri tabanına kayıt ve güncelleme işlemleri devam etmektedir. Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyen veya kayıt ve güncelleme yapmak isteyen esnaf ve sanatkarlarımızın Birliğimize veya bağlı olduğu odaya müracaat etmeleri rica olunur.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.