1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Külliye'de Semah gösterisi
Külliyede Semah gösterisi

Külliye'de Semah gösterisi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Kars Belediyesi’nin organize ettiği Ebu-l Hasan Harakani Külliyesindeki semah gösterisini izledi. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği Semah gösterisi yaklaşık 1 saat sürdü.

A+A-

Şehit Ebu-l Hasan Harakani ve Evliye Camii Külliyesi ilk defa bir semah gösterisi organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Kars Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında organize ettiği gösteri Grup Kadiri konseri, Semah gösterisi, Kur’an ve Türk Tasavvuf Musikisi Konseri büyük ilgi gördü. Kars Kalesi eteklerinde bulunan Evliya Camii bahçesindeki Kale Surları ve Ebu-l Hasan Harakani Türbesinin manevi atmosferi eşliğindeki program soğuk ve yağışlı havaya rağmen tüm ilgiyi üzerine çekti. 7’den 70’e yüzlerce Karslının katıldığı etkinlikte sahne alan semazenleri vatandaşlar cep telefonlarına kaydetti.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ da büyük bir ilgiyle izlediği programda bir ara iki kız çocuğunu yanına aldı. Çocukları öpen ve onlarla sohbet eden Bakan Bozdağ, kız çocuklarıyla birlikte objektiflere poz verdi. Bakan Bozdağ programın sonunda da Grup Kadiri ve protokol üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yaklaşık 1 saat süren programı Bakan Bozdağ’ın yanı sıra; Kars Valisi Ahmet Kara, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Harakani Vakfı Başkanı Yavuz Uzgur ve çok sayıda vatandaş izledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.