1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mamaklılar Azer Bülbül ile Coştu
Mamaklılar Azer Bülbül ile Coştu

Mamaklılar Azer Bülbül ile Coştu

Mamak Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği Ramazan eğlencelerinin finali Kars, Ardahan, Iğdır Serhatlılar Derneği gecesiyle gerçekleşti.

A+A-

AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç'ın da hemşehrilerini yalnız bırakmadığı gecede Mamaklılar, sanatçı Azer Bülbül konseriyle coştu.

"Gurbette bir gün" adını vererek hemşehrilerini buluşturan Kars-Ardahan-Iğdır Serhatlılar Derneği'nin düzenledikleri gece, İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşuyla başladı. Ardından mahalli sanatçı Mehmet Akdeniz sahne alarak birbirinden güzel halk müziği eserlerini seslendirdi. Akdeniz'in ardından sahne alan Aşık Mustafa Aydın da sazının tellerini bir bir konuşturdu.

Yoğun bir program hazırlayan Serhatlılar'ın bir diğer konuğu ise TRT Halk Müziği sanatçısı Selma Geçer oldu. Mamaklılar, Geçer'in seslendirdiği türkülerle zaman zaman duygulandı. Gecenin finali ise sanatçı Azer Bülbül ile verildi. 23.'üncü albümünü 15 güne kadar çıkaracak olan sanatçı alkış ve ıslıklarla karşılandı. Bir saat sahnede kalan sanatçı, hem kendi albüm parçalarını hem de bilinen türküleri seslendirdi. Gecenin sonunda Kars Ardahan Iğdır Derneği Başkanı Yavuz Eğer, Mamak Belediye Başkanvekili

Faruk Gültekin'e plaket takdim etti. Gültekin de, Ramazanın son programı Mamaklıları eğlendiren sanatçı Azer Bülbül'e plaket verdi.

Programda konuşan Yavuz Eğer, şehit düşen Mehmetçikler için derin üzüntü duyduklarını belirterek, "Bu millet şehitlerinin acısını yüreklerinde taşıyor. Ankaralısı, Karslısı, Erzurumlusu şehitlerine ağlıyor. Milletimizin başı sağolsun" dedi. Eğer, ayrıca kendilerine verdiği destekten dolayı Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e teşekkür ederek "Seneye daha farklı programlarla sizlerle olacağız. Kahramanlığın timsali Karslılar olarak, Mamak Belediye Başkanımızın kentsel dönüşüm ve sosyal projelerine hayran kaldık. Bizi bir ay boyunca her akşam ağırlayan Mamak Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Geceye, AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç, Mamak Belediye Başkanvekili Faruk Gültekin, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Orhan ve vatandaşlar katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.