1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. MHP, AK Parti ile İftarda
MHP, AK Parti ile İftarda

MHP, AK Parti ile İftarda

AK Partili Belediye Başkanı ve başkan yardımcıları, Milliyetçi Hareket Partisinin iftar çadırına konuk oldu.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Kars İl Başkanlığı tarafından Ramazanın ilk gününden bu yana Cumhuriyet Meydanında kurulan iftar çadırının mübarek Kadir Gecesi’ndeki konukları, AK Partili Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve başkan yardımcıları ile bazı oda başkanları oldu.

MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan’ın daveti üzerine iftar programına katılan Başkan Bozkuş ve beraberindekilerin bu görüntüsü takdirle karşılandı. Kars’ın huzur ve güvenin başkenti olduğun bir kez daha ortaya konulduğu iftar programı samimi ve hoşsohbet ortamında geçti.

Mübarek Kadir Gecesi akşamında yapılan iftarın ardından dua okundu ve çaylar yudumladı. Daha sonra da Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, Kars halkının Mübarek Kadir gecesini ve yaklaşan Ramazan Bayramlarını kutladı.

BOZKUŞ, “İŞTE KARS BUDUR”

İki başkan tarafından birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği iftar programı sonrasında AK Partili Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kars’ın MHP Kars İl Başkanlığı tarafından kurulan iftar çadırında bir ay boyunca birlik ve beraberlik ortamında özel ve güzel ortamların yaşandığını söyledi.

Kars’ta yaşayan her kesin birbirine akraba, eş dost ve arkadaş olduğunda da vurgu yapan Başkan Bokzuş, “İşte Kars budur. MHP Kars İl Başkanlığımız Ramazan’ın ilk gününden bu yana Cumhuriyet Meydanından iftar çadırı kurdu. Bizlerde bu mübarek gecede onlarının konuğu olduk. Bu nedenle MHP İl Başkanı ve teşkilatına teşekkür ediyorum. Bu çadır birlik ve beraberlik adına çok özel ve güzel ortamların yaşanmasına neden oldu. Zaman zamanda iftar vesilesiyle halkımız bir araya gelip bir sofra ortamını paylaştı. Ayrıca fakir insanlarımız ve evine yetişmeyen insanlarımızda bu çadırda iftarlarını açtılar. Bu nedenle MHP il teşkilatımızı bu hizmetlerinden dolayı kutluyoruz. Tabii ki devamını da temenni ediyoruz. Karsımızda her kes birbirine akrabadır, komşudur, dost ve arkadaştır. Siyasetinde özünde yatan olgu da, bu ilde yaşayan her kese eşit davranmak, halka ve hakka hizmet etmektir. Her şey bir tarafa bizler Karslılar olarak birçok ortamda bir araya geliyoruz. Şehirde hep birlikte acı ve tatlı günlerimizde kardeşçe ve birlikte yaşıyoruz. Bu çadıra gelip paylaşmak ve iftar açmak bizim için bir gururdur.” Dedi.

DİĞER PARTİLERE ÖRNEK OLSUN

MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan da teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katılan Başkan Bozkuş ve beraberindekiler teşekkür etti.

Diğer partilerinde Ramazan aylarında iftar çadırı ve benzeri faaliyetlerde bulunması gerektiğine dikkat çekerek: “Ramazanın ilk gününden beri kurduğumuz iftar çadırın mübarek Kadir Gecesi konuğu Belediye Başkanımız, başkan yardımcılarımız ve oda başkanlarımız oldu kendilerine çok teşekkür ediyorum. Başkan yardımcılarımız ve oda başkanlarımızda bizleri kırmayarak iftar soframızı bizlerle paylaştılar. Bu mübarek Kadir Gecesinden bizlere şeref verdiler. Keşke bütün partiler ve bazı kurumlar da böyle çadırlar kursalar. İhtiyaç sahibi olan halkımız iftar çadırlarında bir araya gelsin ve iftarlarını açsınlar. MHP olarak geçtiğimiz yıl da iftar çadırı kurduk ve bu geleneksel hale geldi. Umarız Kars’ın huzur ve güven içerisinde önümüzdeki yılda aynı güzel ve anlamlı ortam ve sofraları hep birlikte paylaşırız.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.