1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. MHP Kadın Kolları iftarda buluştu
MHP Kadın Kolları iftarda buluştu

MHP Kadın Kolları iftarda buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazi Kars İl Başkanlığı kadın kolları iftar yemeğinde bir araya geldi. Halk ozanlarının değişleri ve atışmalarıyla renk kattığı çadırda, hikayeler anlatıldı ve şehitleri konu edinen değişlere de yer verildi.

A+A-

Cumhuriyet Meydanı’nda kurulu bulunan MHP İftar çadırındaki programa; MHP Gazi Kars İl Başkanı Yaver Özcan, Ülkü Ocakları Gazi Kars İl Başkanı Onur Ersançmış, Kadın Kolları Başkanı Semra Okyay parti yönetimi, kadın kolları üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

MHP Kadın Kolları Başkanı Semra Okyay’ın hazırlattığı ev yemekleri iftar vakti katılımcıların damak tadına sunuldu. Hoşaf ve pilavla süslenen iftar masaları ardından semaver çayıyla renklendi.

Yapılan duanın ardından Aşıklar İlgar Çiftçioğlu ve Bilal Esrarı sahne aldı. Kadın meclisinin büyük bir hayranlıkla dinledikleri halk ozanları esprileri ve ‘Hoş geldin’ değişleriyle de ortamı neşelendirdiler. Programın sonunda da kahramanlık türküleri ve şehit şiirleri seslendirildi. Katılımcıları gözyaşlarına boğun İlgar Çiftçioğlu’nun bir şehit anasına yazdığı şiir duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.