1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. MHP Kars eski İl Başkanı Oktay Aktaş : “Yapılan Çirkin Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz”
MHP Kars eski İl Başkanı Oktay Aktaş : “Yapılan Çirkin Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz”

MHP Kars eski İl Başkanı Oktay Aktaş : “Yapılan Çirkin Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz”

​​​​​​​MHP Kars eski İl Başkanı Oktay Aktaş, Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger’in kardeşi Koray Senger’in aracına yönelik yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz, diyerek açıklama yaptı.

A+A-

MHP Kars eski İl Başkanı Oktay Aktaş’ın açıklaması şöyle :

Dün öğleden sonra Kars Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ötüken Senger’in kardeşi, Sayın Koray Senger hocamızın aracına yönelik yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu saldırı, aynı zamanda tüm Kars halkına, bu şehrin huzuruna ve güvenliğine karşı yapılmış bir saldırı olarak değerlendirilmelidir. Bizler Kars halkı olarak bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Her ne koşulda olursa olsun bizler Kars halkı olarak sonuna kadar Belediye başkanımız Sayın Ötüken Senger’in yanında olduğumuzu ve onun yanında durduğumuzu bilinmesini istiyoruz.

Bu tür saldırıları yapanlar bilmelidir ki, bu saldırılar biz Karslıların birlik ve beraberliğini daha çok perçinleyip birbirimizle daha çok kenetleyecektir.

Yapılan bu saldırıyı başta Kars Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ötüken Senger ile kardeşi

Sayın Koray Senger ve aileleri olmak üzere tüm Kars halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Bizler Kars halkı olarak bundan eminiz ki Sayın Ötüken Senger Başkanımız bu tür şiddetle bir şey elde etmeye çalışanlara karşı kararlı duruşunu sürdürecek ve bu tür saldırı ile bir şey elde edeceğini düşünenlere fırsat vermeyecektir. Bizlerde bu yolda her zaman Belediye Başkanımız Sayın Ötüken Senger yanında olmaya devem edeceğiz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.