1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. MHP’liler 1000 kişiyle iftarda buluştu
MHP’liler 1000 kişiyle iftarda buluştu

MHP’liler 1000 kişiyle iftarda buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Kağızman İlçe Başkanlığı 1000 kişiye iftar yemeği verdi.

A+A-

Kars Kağızman Havuz Başı Düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğine MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, MHP Kağızman İlçe Başkanı Cengiz Sakinci, MHP Kars ülkü ocakları ilçeleri başkanları, MHP Kağızman belediye meclis üyeleri Bülent Yalçın, Şemsettin Demirden, M. Sani Çınar, MHP Kağızman ülkü ocakları başkanı Melih Köroğlu, MHP Kars ilçe başkanları, MHP İlçe Teşkilatı ve sivil toplum örgüt temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Verilen iftara büyük bir katılım olduğunu ifade eden MHP Kağızman İlçe Başkanı Cengiz Sakinci, Mevlidi şerif okunup  dualar edilip İftarların açılmasının ardından bir konuşma yaptı. Sakinci, Kağızman İlçe Teşkilatının tam kadro katılmasının sevindirici olduğunu ifade etti.

Sakinci, Mübarek Ramazan ayında böyle bir iftar yemeğinde bir arada olmaktan ötürü mutlu olduğunu belirterek, “Ramazan-ı şerifi yaşadığımız bu günlerde değerli Kağızmanlı kardeşlerimiz büyük bir çoğunlukla MHP İlçe teşkilatımızın yaptığı iftar yemeğine katıldılar. Hepsine katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Bugün ilçe teşkilatlarımız tam kadro buradalar. İftar yemeğinde göstermiş olduğumuz birlik ve beraberlikte olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da kol kola yürümeye devam edeceğiz. Bizi yalnız bırakmayan ve büyük katkılar sağlayan Kağızmanlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçlerde de yine böyle organizasyonlarda bir araya geleceğiz. Birlik ve beraberliğimizi hiç kimse bozamayacak ve bozmaya da hiç bir kimsenin gücü yetmeyecektir. İlçe başkanı ve yönetimi olarak her türlü görüşlerinizi bizlere rahatlıkla anlatıp görüş birliğine vara bilirler ilçe başkanlığı ve yönetim olarak her zaman tüm vatandaşlarımızın yanındayız ve yanların dada olmaya devam edeceğiz. Peygamber efendimiz (SAV) Şöyle buyurmuştur: Müslüman Müslüman’ın kardeşidir ona zulmetmez,ihanet etmez,yalan söylemez, onu sıkıntıda bırakmaz, her Müslüman diğer Müslüman’ın kanı, canı, namusu, ve malı haramdır. Bir kimsenin Müslüman kardeşini hor görmesi kendisine yapacağı en büyük kötülük olarak yeter, Yunus emrede şöyle diyor, gelin tanış olalım, işi kolay kılalım, seveli sevilelim, dünya kimseye kalmaz” dedi.

ÇOK YOĞUN KATILIM OLDUĞUNDAN İZDİHAM YAŞANDI

Kağızman MHP İlçe teşkilatının Havuzbaşı düğün salonunda verilen yemeğe 1000 kişiden fazla katılım olunca salonda yer bulmak zor oldu,Bazı Gençler büyüklere yerlerini veren gençler ayakta iftarlarını açtı,MHP Kağızman ilçe teşkilatında ilkkez bu kadar aşırı bir yoğunluk olması dikkatlerden kaçmadı,Dışarıda trafik yoğunluğu nedeniyle kars yolundaki araçlar geçmekte zorlandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.