1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Muhammed Emin Durmuş, Ak Parti Kars Belediye Başkan Aday Adayı
Muhammed Emin Durmuş, Ak Parti Kars Belediye Başkan Aday Adayı

Muhammed Emin Durmuş, Ak Parti Kars Belediye Başkan Aday Adayı

Muhammed Emin Durmuş, Ak Parti Kars Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.

A+A-

Ak Parti Kars İl Başkan Vekili ve Teşkilat Başkanı Naim Kaya tarafından müracaatı alınan, Muhammed Emin Durmuş, Kars’a hizmet için adayım, dedi.

Ak Parti Kars Belediye Başkan Aday Adayı Muhammed Emin Durmuş sözlerini şöyle sürdürdü : Sevdamız Kars Derdimiz Hizmet diyerek yola çıkıyoruz. Yaklaşık 4 yıl boyunca Türkiye gençlik vakfında çeşitli görevlerde bulundum. Şirketimizin yönetim kurulu üyesiyim. iktisat fakültesi kamu yönetimi mezunuyum. Gözümün nuru cömertler diyarı kadim şehir kars için Ak partimizden belediye başkan aday adaylığımı açıklıyorum. Seçim sürecinin memleketimize Hayırlı olmasını diliyorum. Davası olmayanın sevdası olmaz. sözleriyle gönlümüze taht kuran, Hizmet ve dava adamı kıymetli Cumhurbaşkanımızın dava ve yol arkadaşı olmayı rabbimden diliyorum.

Şehrimizin kalkınması için gece gündüz çalışan ve bu günlere gelmesinde emeği olan geçmiş dönem milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza ve Ak parti il teşkilatlarımıza canı gönülden Şükranlarımı sunuyorum. Kadim şehrimize hizmet eden herkesten Allah razı olsun.

Dürüst, şeffaf hesap verebilirlik ilkeleri ile yolumuzu aydınlatacağız.

Doğup büyüdüğüm 23 mahallesine ve bütün cadde sokaklarına sevdalı olduğum şehirdir Kars. Doğunun uygar kenti medeniyetlerin şehri Kars. Şehrimizin kronikleşmiş sıkıntılarını iyi bilen bir kişi olarak, nasip olur görev, yetki verilirse bu sıkıntıları Tamamen çözmek, şehrimizi daha modern bir görünüme kavuşturmak ve daha yaşanabilir bir Kars için var gücümüzle çalışacağız. sözlerime son verirken Özellikle belirtmek isterim. Ak Parti bir menfaat partisi değildir Ak parti bir Dava partisidir. Adaylık verilsin veya verilmesin kurulduğu günden bu güne kadar her zor şartlar altında partimizin yanında ve destekçisi olduk. bundan sonraki süreçte partimizin yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Umut dolu bir gelecek, Hep birlikte sevgi, saygı, içerisinde Aydınlık Kars yarınlarında yaşamak ümidiyle. Hepinize canı gönülden Teşekkür ederim.''

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.