1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Muharrem Yerli yeniden MKK’da
Muharrem Yerli yeniden MKK’da

Muharrem Yerli yeniden MKK’da

İşçi Partisi Kars İl Başkanı ve Gazeteci – Yazar Muharrem Yerli yeniden İşçi Partisi Merkez Karar Kurulu’na (MKK) seçildi.

A+A-

4- 5- 6 Ekim günü Ankara Büyük Anadolu Oteli Kongre Merkezinde gerçekleşen İşçi Partisi 9. Olağan Genel Kurultayı’na 1150 delegenin yanısıra çok sayıda partili ve davetlide katıldı.

3 gün süren ve yaklaşık 200 delegenin konuştuğu Kurultay’ın Divan Başkanlığını Beyin Cerrahi Prof. Dr. Zafer Kars yaptı.

Üç gün boyunca yapılan konuşmaların ve görüşmelerin ardından İşçi Partisi Tüzük Değişikliğine giderek 80 olan MKK üye sayısının 100’e, 12 olan Genel Başkan Yardımcılıklarını ise 25’e çıkardı.

Son gün yapılan seçimlerde ise Muharrem Yerli MKK üyeliğine delegelenin yarısından fazlasının oyunu alarak yeniden ikinci kez İşçi Partisi Merkez Karar Kuruluna girdi.

Büyük coşku ve kararlılığın hakim olduğu Kurultay’da Silivri Cezaevi’nde tutsak bulunan Dr. Doğu Perinçek Delegelerin tamamının oyunu alarak büyük coşkuyla yeniden Genel Başkanlığa seçildi.

Merkez Karar Kuruluna yeniden seçilen Muharrem Yerli aynı zamanda Ali Mercan’ın Başkanlığındaki Kardeşlik Bürosu’nda da görev üstlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.