1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Muharrem Yıldız’la Kars’ta iftar
Muharrem Yıldız’la Kars’ta iftar

Muharrem Yıldız’la Kars’ta iftar

Karslı işadamı ve aynı zamanda Serhat Boyları Dernek Başkanı Muharrem Yıldız Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) iftar çadırında Bengü Türk TV’nin programa katıldı.

A+A-

Yıldız MHP İftar çadırındaki programın ardından MHP Gazi Kars İl Başkanı Yaver Özcan, partililer ve halktan da katılım olan bir gurupla ilin bazı yerlerinde yaptıkları gezinin ardından İstihkam Çay Bahçesine geçtiler.

Kars Halk Ozanlarından İlgar Çifçioğlu ve Bilal Ersarı’nın sazı eşliğinde semaver çay ile yorgunluğunu atan gurup Bengü Türk TV’nin sorularını cevapladılar. “Gazi Kars’ın kültürel ve tarihi yapısı içerisinde bir ramazandan alınan keyif tarif edilemez “ diyen Yıldız, “Dünyayı Türkleştirmeyi amaçlayarak gittikleri yerlerden yurtlarına dönemeyen kardeşlerimiz var farklı bölgelerde olan bu kardeşlerimizin kaynaşması için devlet yardım ve desteği beklemeksizin hepimiz elimizden geleni yapmalıyız” diye konuştu.

Daha evvel CINE5 televizyonunda Sarıkamış Şehitleri ile ilgili programın yapılmasında büyük katkısı olan Yıldız, “Bu yıl Sarıkamış şehitlerini anma programı çok daha görkemli olacağı gibi Sarıkamış’ta şehit olan 90 bin vatandaşın çabaları da daha teferruatlı bir şekilde halkımızla ve bütün dünya ile paylaşılacaktır” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.