1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Nahçıvan Devlet Üniversitesi Damgasını Vurdu
Nahçıvan Devlet Üniversitesi Damgasını Vurdu

Nahçıvan Devlet Üniversitesi Damgasını Vurdu

Kafkas Üniversitesi Bahar Şenlikleri ve 3. Uluslararası Kafkas Üniversite Oyunları’na Nahçıvan Devlet Üniversitesi Damgasını Vurdu…

A+A-

Kafkas Üniversitesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bahar Şenlikleri ve 3. Uluslararası Kafkas Üniversite Oyunları'na Nahçıvan Devlet Üniversitesi damgasını vurgu.

Üniversite Oyunlarında çeşitli spor dallarında birincilikler kazanan Nahçıvan Devlet Üniversitesi, sevincini de Kafkas Üniversitesi Öğrencileri ile paylaştı.

 Nahçıvan Devlet Üniversitesi öğrencileri ile Kafkas Üniversitesi öğrencileri arasında güçlü bir diyalog oluştu. Yapılan yarışmalarda skora Türkiye - Azerbaycan kardeşliği yansıdı. Nahçıvanlı öğrenciler Türk Bayrakları, Karslı öğrenciler de Azerbaycan Bayrakları ile maçları izledi.

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Rektör Yardımcısı Hidayet Metin Erdoğan, Nahçıvan Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsa Habibbeyli ve Rektör Yardımcısı Mehmet Rızayev de maçları yakından takip ederek, her iki takıma moral verdiler.

Nahçıvan Devlet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İsa Habibbeyli, Kars'ta olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, iki devlet bir millet vurgusu yaptı ve Kafkas Üniversitesi'ni tebrik etti.

 Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan da ; dost ve kardeş ülke olan Azerbaycan'ı ve Nahçıvan Devlet Üniversitesi'ni Kars'ta ağırlamaktan büyük şeref duyduklarını belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.