1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Namık Kemal'e Yeni Kütüphane
Namık Kemale Yeni Kütüphane

Namık Kemal'e Yeni Kütüphane

Kars Merkez Namık Kemal İlköğretim Okulu, “Kütüphaneler Haftası” etkinlikleri çerçevesinde yeniden düzenledikleri okul kütüphanesinin açılışını yaptı.

A+A-

Açılışa Milli Eğitim Şube Müdürleri  ; Yener Kaya, Muzaffer Sara, Mehmet Tüzen, Milli Eğitim Teftiş Kurulu Başkanı Adil Akkaya, Eğitim Müfettişi Ertuğrul Şimşek, İl Halk Kütüphanesi Müdürü  Mehtap Çantay katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış töreninde Namık Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Cengiz Dayfun, kitap ve kütüphanenin önemini anlatarak okul kütüphanesi hakkında bilgi verdi. Kitap sayılarının 2500 olduğunu ve bu sayının daha da artacağını belirtti. Okul kütüphanesinden sadece öğrencilerin yararlanmayacağını, aynı zamanda çevre halkının da yararlanabileceğini söyledi.      Okul kütüphanesinin düzenlenmesinin üç aylık bir süreci kapsadığı vurgulandı. Kütüphanenin düzenlenmesinde emeği geçen Okul Gelişim Yönetim Ekibi Üyeleri Cevdet Aydın, Nadire koçyiğit, Özgen Sümbül  öncülüğünde tüm okul öğretmenlerine ve öğrencilerine ve son 1 haftada destek olan Kafkas Üniversitesi  Eğitim  Fakültesi stajyer öğrencilerine çalışmalarından dolayı teşekkür edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.