1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. NT hazırlıkları tamamladı
NT hazırlıkları tamamladı

NT hazırlıkları tamamladı

Kars’ta faaliyet gösteren birçok kırtasiye gibi, NT kitap kırtasiyede 2011 – 2012 eğitim öğretim döneminde öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını düşünerek hazırlıkları yapılan sezon açılışını 10 Eylül’de yapıyor.

A+A-

NT Kars Mağaza Yöneticisi Yusuf Kıyıcıoğlu, Eylül ayı ile başlayacak olan eğitim öğretime hazırlık döneminde öğrenciler için eksiksiz, en doğru en kaliteli ürünleri hazırladıklarını belirterek şöyle konuştu;

“Eğitim kültür mağazacılığının adresi olarak bilinen NT mağazalarında ve mağazamızda, öğrenciler için 2011 – 2012 eğitim öğretim dönemine giriyoruz. Eylül ayı ile başlayacak okul alışverişi döneminde çocuklara ve ailelerine tam hizmet sunmak isteyen NT, bu kapsamda birçok kampanya hazırladı. Bu yıl da okula dönüşün en hesaplı adresi olacak olan NT, okul sezonunu 10 Eylül’de tüm mağazalarında ve Kars’ımızda düzenleyeceği törenle açacak.

Çocukların sürekli ihtiyacı olan kırtasiye ürünlerinde sezon için özel fiyat düzenlemesine giden NT, ayrıca tüm ürünlerinde Eylül ayı boyunca her 30 TL’lik alışverişe Ekim ayında geçerli olacak 5 TL’lik hediye çeki verecek. Eğitime destek olacak, MEB’nın tavsiye ettiği temel eserlerden de özel fiyata 3’lü paketler yine NT raflarında yerini alacak.

Okuma alışkanlığını arttırmak ve daha çok okur kazandırmak misyonu ile hareket eden NT, bu sezonda okul hazırlığına büyük bir önem veriyor. Kırtasiyeden okul kitaplarına, kalemden çantaya, teknolojik ürünlerden temel eserlere kadar birçok kampanya ile sezona giren NT, çocukların eksiksiz okula başlaması için tüm ürün alternatiflerine raflarında yer veriyor.”

NT Kars Mağaza Yöneticisi Kıyıcıoğlu ayrıca NT mağazaları olarak sorumlu marka bilinci ile hareket etmeye çalıştıklarını vurgulayarak, “. Öğrencilerimizin kullanacağı malzemelerin kalitesini önemsiyoruz. Eğitim öğretim materyallerinin temin edilmesi adına önemli adımlar attık. NT olarak mağazalarımızın çocuk cıvıltısıyla dolacağı bir döneme hazırız.”

Çocuklar NT Mağazalarının en değerli misafirleri olduğunu dile getiren NT Kars Mağaza Yöneticisi Kıyıcıoğlu “Çocuklarımızın gelişimini eğitim ve kültür mağazacılığının lider markası olarak son derece önemsiyoruz. Okula başlayan çocuklarımızın ilk gününden itibaren tüm ihtiyaçlarını karşılayacak kaliteli ve bol çeşitli ürünlerimizi uygun fiyatlar ile çocuklarımızın ve ailelerin beğenisine sunuyoruz. Mağazalarımızda yer verdiğimiz ürünlerin her birinin sağlık açısından uygunluğuna, kaliteli oluşuna dikkat ediyoruz. Yaygın şube ağımız ve alanında uzmanlaşmış çalışanlarımız ile çocuklarının ihtiyaçları için ailelere güvenli bir alışveriş deneyimi yaşatıyoruz.” dedi.

KIYICIOĞLU, ‘NT 36 MAĞAZA İLE FAALİYETLERİNE BAŞLADI’

NT Kars Mağaza Yöneticisi Yusuf Kıyıcıoğlu, NT mağazalarının 1999 yılında 36 mağaza olarak faaliyete başladığını belirterek, Türkiye’nin uluslararası tek kitapevi markası NT, yurt içinde 113, yurt dışında 17 olmak üzere 130 mağaza ile 8 ülkede hizmet verdiğini belirti. Kıyıcıoğlu konuşmasında, “Kitap, kırtasiye ve teknoloji konsepti ile eğitimin ve kültürün destekçisi olarak faaliyetlerini yürüten NT mağazalarımız, bünyesinde çalışan 1000’i aşkın personeli ile ekonomik anlamda da önemli bir istihdam gücünün temsilcisi konumunda. Mağazalarımızda Çocuk Gelişimi Uzmanlarıda istihdam ederek, çocukların ihtiyacı olan doğru kitapları onlara sunmayı hedefliyoruz.”İfadelerine yer verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.