1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. NT,çocuklara kitapları sevdiriyor
NT,çocuklara kitapları sevdiriyor

NT,çocuklara kitapları sevdiriyor

NT Kitap Kırtasiye, ilköğretim çağındaki çocukların kitaba bakışını ve ilgisini artırmak için çocuk gelişim uzmanı kontrolünde haftanın altı günü farklı etkinlikler düzenliyor.

A+A-

Kars NT Mağaza Uzmanı Erkan Karahancı, mağazalarında alışveriş yapan müşterilerin çocuklarına pazartesi oyun, salı yüz boyama, çarşamba sanat, cuma kitap okuma ve pazar günleri şarkı yarışması etkinliği düzenleyerek kitapçılara ve kitaba karşı ilgi uyandırma ve alışkanlık kazandırmayı hedeflediklerini belirtti. Çocuk Gelişim Uzmanı Makbule Çetinkaya ise yeni başladıkları bu etkinliklerin yoğun ilgi gördüğünü söyleyerek, "Çocuklar her geçen gün ellerinde kitapları, boya kalemleri ile mağazamıza aileleri eşliğinde gelmekte. Karnesini alan öğrenciler aileleri ile mağazamıza geliyor. Bu ilgi bizleri memnun ediyor." dedi.

Müşterilerden Elif Aydemir ise çocuklarıyla birlikte düzenlenen etkinliğe ilk defa katıldıklarını söyleyerek, "Çocuklarımız bu etkinlikler ile kitaplara karşı alışkanlık kazanıyor. Büyükler içinde düzenlenmesini NT'ye öneriyorum." diye konuştu.

Esma Konak ise 6 yaşındaki oğlunun okul öncesi eğitimi için iyi bir etkinlik olduğunu ve takip etmeye çalıştıklarını kaydetti.

Diğer taraftan düzenlenen yarışmalarda derece alan öğrencilere NT Mağazası tarafından kitap hediye ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.