1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. NT'de '3 al 2 öde' zamanı
NTde 3 al 2 öde zamanı

NT'de '3 al 2 öde' zamanı

NT Mağazaları, '3 al 2 öde' kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında NT Kart sahibi kitapseverlere aldıkları 3 kitaptan biri hediye edilecek.

A+A-

NT Kars Mağazası Müdürü Yusuf Kıyıcıoğlu, 2011 yılında kitapseverlere yönelik özel projelerle hazırlandıklarını ifade ederek, "Bu projelerde temel hedefimiz kitap okumayı sevdirme ve okuma alışkanlığı kazandırmak oldu. NT olarak 3 al 2 öde kampanyası ile milyonlarca okuru kitapla buluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

NT Mağazaları olarak Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı'nın okuma kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla ekim ayında Ankara'da düzenlediği 'Şimdi Okuma Zamanı' konulu proje çalıştayına katıldıklarını belirten Kıyıcıoğlu, okuma kültürünün yaygınlaştırılması, okuma bilincinin artırılması adına herkese önemli sorumluluklar düştüğünün altını çizdi.

NT Mağazaları olarak 2011 yılında 35 yeni mağazayı hizmete açmayı hedeflediklerini de dile getiren Kıyıcıoğlu, hedeflerinin özellikle nüfusu 50 bini aşmış olan her yerde kitapevi açmak olduğunu vurguladı. Bu arada '3 al 2 öde' kampanyası 28 Şubat 2011'e kadar devam edecek.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.