1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Oktay Aktaş’tan Teşekkür
Oktay Aktaş’tan Teşekkür

Oktay Aktaş’tan Teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi Kars İl Başkanı Oktay Aktaş, Lojistik Merkezi Projesi'nin 2011 yılı yatırım programına alınması biz Karslıları oldukça sevindirmiştir, diyerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

A+A-

Başkan Aktaş önemli bir mesaj da vererek : Bütün sorunlarımızda Karslılık bilinci ve sorumluluğu ile hareket edersek aşamayacağımız sorunumuz olmayacaktır, dedi.

Başkan Aktaş sözlerini şöyle sürdürdü : "Özellikle sayın Başbakan'ın Kars'a gelmeden önce yaptığımız bilinçlendirme olumlu sonuç vermiş ; bütün Kars halkı Lojistik Merkez'in Kars'a kurulması için kenetlenmiş: Kars halkı ilk kez bu yatırım için birleşmiştir. 

Kars tarihinde ilk kez bütün siyasi düşünceler ve partiler, esnaflarımız, tacirlerimiz, tüccarlarımız, işçilerimiz, memurlarımız ve bütün vatandaşlarımız lojistik merkez yatırımı için kenetlenmiştir ve bunun karşılığını ise daha önce 12 proje ve ihalesi tamamlanarak projelendirilen lojistik merkezlere ilave olarak 13 Ocak 2011 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak Kars'ın da içinde bulunduğu 4 yeni il için de lojistik merkez kurulması 2011 yılı yatırım programına alınmıştır.

Bir kere daha Kars halkına kendi sorununa ve yapılması gereken yatırımına sahip çıktığı için çok teşekkür ediyorum.

İnşallah, el birliğiyle, Karslılık bilinciyle hareket ettiğimiz zaman daha çok yatırım Kars'a gelecektir ve dolayısıyla göç ve Kars'taki işsizlik ile birlikte yoksulluk da azalacak, Karslıların ekonomik ve alım gücü artacaktır.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.