1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Olay heykeltraş Ülke TV'de şoke oldu!
Olay heykeltraş Ülke TVde şoke oldu!

Olay heykeltraş Ülke TV'de şoke oldu!

Erdoğan'ın 'ucube' dediği anıtın heykeltraşı Ülke TV ekranlarında dayak yemekten beter oldu. Mehmet Aksoy ile Naci Memiş'in tartışması sert oldu.

A+A-

Başbakan Erdoğan'ın 'ucube' dediği anıtı yapan heykeltraş Mehmet Aksoy, Ülke TV ekranlarında dayak yemekten beter oldu. Programın diğer konuğu Naci MemişAksoy için ağır konuşurken kendisini dava edeceğini söyledi.

 

Mehmet Aksoy, heykelin henüz tamamlanamadığını heykeldeki amacının insanların ikiye bölünmüşlüğünü vurguladığını dile getirirken MHP eski Genel Sekreter, Yardımcısı Alparslan Türkeş'in özel sekreteri Naci Memiş ise o heykel nedeniyle Mehmet Aksoy'u dava edeceğini söyledi.

 

Kars'taki 'İnsanlık Anıtı'nı Ermenilerin 'Büyük Ermenistan' hayaline destek veren bir mesaj taşımakla itham eden Memiş hızını alamadı ve Aksoy'un 'tipi' ve giyimi üzerine de ilginç yorumlar da bulundu. Memiş'in tepkisi karşısında neye uğradığını şaşıran Aksoy anıt hakkındaki suçlamaları ise 'kahve falı' olarak tanımladı. Programa çıktığı için bin pişman olan Aksoy 'böyle olacağını bilseydim gelmezdim' dedi.

 

Kaynak : http://www.gazeteciler.com/medya-kosesi/olay-heykeltras-ulke-tvde-soke-oldu-28623h.html

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.