1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Özcan’ın yeni yıl mesajı
Özcan’ın yeni yıl mesajı

Özcan’ın yeni yıl mesajı

MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan’ın yeni yıl mesajı

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Yaver Özcan yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Özcan mesajında, “Acısıyla tatlısıyla, hüznü ve coşkusuyla bir yılı daha geride bırakmış bulunmaktayız.2014 yılında iyi niyetli duygular zedelenmiş, kardeşlik bağları koparılmak istenmiş ve her alanda cepheleşmenin oluşması için teşvik projeleri uygulanmıştır. Siyasete karanlık güçlerce yapılan müdahaleler, komplolarla, tezgahlarla milli bilinç ve direnci kırmaya yönelik arayışlar 2014 yılında da kendine büyük bir yer edinmiştir. Bütün bu olumsuz manzaraya rağmen, milletimizin 2015 yılıyla ilgili beslediği umut ve düşünü kurduğu güzel günler doğal olarak bir hayli fazladır. Dileğim yeni yılda barışın, kardeşliğin, refah ve huzurun sağlandığı ve dargınlıkların bitirilmesine vesile olması yeni başlangıçlar eşliğinde ve sıcak duygular altında milletimizin bir arada bulunmasıdır.”ifadelerini kullandı.

“Beklentimiz ve dileğimiz; 2015 yılında geçmişteki yanlış politikaların ve hatalı uygulamaların bir daha tekrarlanmaması, Türk milletinin tavizkar ve terör sevdalısı iktidardan kurtulmasıdır” dedi.

Özcan mesajının devamında şunları kaydetti:

“İnancım odur ki, Türk Milleti kendine yönelen musibetlerden eninde sonunda kurtulacak, tehdit ve tehlikeleri etkisiz kılacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 2015'in küslüklerin azaldığı, kardeşliğin hakim olduğu, üzerimizde şer hesap yapanların hüsrana uğradığı bir yıl diler.

Türk-İslam aleminin yeni yılını tebrik eder, Cenab-ı Allah’tan huzur ve esenlik içinde geçecek bir sene dilerim.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.