1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Polisten öğrencilere sıcak dost eli
Polisten öğrencilere sıcak dost eli

Polisten öğrencilere sıcak dost eli

Kafkas Üniversitesi’nde (KAÜ) yeni dönemde öğrenim görmek üzere kayıt yaptırmak üzere gelen öğrenciler için Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Fakültelerde bilgilendirme stantları açtı.

A+A-

Stantlarda görevli bay ve bayan polisler öğrenci ve aileleri ile sohbet ederek terör, uyuşturucu ve asayiş olayları hakkında bilgilendirmelerde bulunarak öğrencilerin bu tür tehdit ve sıkıntılara maruz kalması durumunda kendilerinin bir telefon kadar yakın olduğunu belirttiler.

Öğrencilere, üzerinde Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nün irtibat bilgilerinin bulunduğu bloknot ve kalem hediye eden polisler ayrıca Kars ilinin haritası ve tarihi yerlerinin bulunduğu bilgileri kapsayan broşürler dağıttılar.

Kars’a yeni gelen öğrencilere kayıt süresince kalacak yer ve ulaşım konusunda da polis ve üniversite tarafından yardımcı olunduğunu gören öğrenci aileleri, yapılan çalışmaların kendilerini çok memnun ettiğini, ilk defa ailelerinden uzakta yaşayacak olan çocuklarının Kars ilinde güvende olduğunu hissettiklerini ifade ettiler. Polisin kendilerine gösterdikleri ilgiden memnun kalan öğrenciler “Bir çoğumuz ilk defa ailelerimizden ayrılıyoruz. Polisin bu uygulaması bizi çok memnun etti, kafamızdaki soru işaretleri ortadan kalktı” dediler.

Geçmiş yıllarda da üniversite öğrencilerinin sıkıntılı anlarında yanında bulunan Kars İl Emniyet Müdürlüğü hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak öğrencilerin huzurlu bir ortamda öğrenimlerini tamamlamaları için görevleri çerçevesinde üniversite yönetimiyle işbirliği yaparak çalışmalarının devam edeceğini bir kez daha gösterdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.