1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Prof.Dr.Özcan onuruna yemek
Prof.Dr.Özcan onuruna yemek

Prof.Dr.Özcan onuruna yemek

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan tarafından YÖK Başkanı Prof. Dr Yusuf Ziya Özcan ve konuk rektörler onuruna yemek verildi.

A+A-

'Kardeş Üniversite Projesi' kapsamında, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan başkanlığında Kafkas Üniversitesi’nde bir araya gelen 26 üniversite rektörü, öğretim üyelerinin ülke genelindeki dağılımıyla ilgili değerlendirmede bulundular ve üniversitelerin sorunlarını masaya yatırdılar.

 

Büyük bölümü basına kapalı olan toplantı sonrası ev sahibi Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan tarafından YÖK Başkanı Prof. Dr Yusuf Ziya Özcan ve konuk rektörler onuruna yemek verdi.

 

Açılışı geçtiğimiz günlerde Başbakan Erdoğan tarafından yapılan Grand Castle Oteli’nin teras katında bulunan salonda ki yemek sırasında ise Başbakan’ın “Ucube” diye nitelendirdiği İnsanlık Anıtı ilgi odağı oldu. Anıtı izleyen YÖK Başkanı Prof. Dr. Sami Özcan ile YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Muhittin Şimşek ve diğer rektörler, heykel ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

 

yok-bsk.jpg

 

YÖK BAŞKANI ÖĞRENCİLERLE TAVLA OYNADI

 

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan,  “Kardeş Üniversite Projesi” kapsamında Kafkas Üniversitesi’nde düzenlenen toplantının ardından konuk rektörlerle birlikte, KAÜ Rektörü Sami Özcan rehberliğinde şehrin tarihi ve turistik mekânlarını gezdi.

 

Kars’ta bir kafeteryayı da ziyaret eden YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, üniversite öğrencileriyle tavla oynadı.

 

Kars’ı ve Karslıyı çok sevdiğini, üniversitenin gidişatını da oldukça beğendiğini belirten Yusuf Ziya Özcan, inşallah Kafkas Üniversitemiz hızlı bir şekilde yol alacaktır ve istediği seviyeye ulaşacaktır, dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.