1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Rafet Akman AK Parti Aday Adayı
Rafet Akman AK Parti Aday Adayı

Rafet Akman AK Parti Aday Adayı

Türkiye Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Yönetim Kurulu Üyesi Rafet Akman AK Parti Kars Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

A+A-

Akman Kars’ta; sosyal, ekonomik ve kültürel gelişiminin sağlanmasıyla gerek bölgede gerekse ülke genelinde çekim merkezi haline gelmesinde aktif rol oynamak için AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu söyledi.

RAFET AKMAN KİMDİR

1971 yılında Kars’ın Selim İlçesi Yaylacık Köyünde dünyaya geldi. İlkokulu köyünde, liseyi Kars İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. 1990 yılında Suudi Arabistan’da Riyat Üniversitesi Arap Dili Enstitüsü’nde Arapça öğrenimimi tamamladı. Aynı Üniversitenin İslam Hukuku Bölümünü bitirdi.

1997 yılında Ankara’da ticari hayata başladı. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde mastır eğitimi aldı.

AK Parti’nin kuruluşundan itibaren parti içerisinde değişik görevlerde bulundu. Ankara, Kars, Ardahan ve Iğdırlılar Birliği Dayanışma Platformu’nda uzun süre Genel Sayman olarak görev yaptı. Yönetim kurulu üyeliği görevini halen yürütüyor.

Türkiye Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Yönetim Kurulu Üyesi Akman, evli ve 3 çocuk babası. Akman ayrıca; akademik seviyede Arapça ve İngilizce biliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum