1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Saffet Özdemir CHP’nin İlk Aday Adayı
Saffet Özdemir CHP’nin İlk Aday Adayı

Saffet Özdemir CHP’nin İlk Aday Adayı

Kars Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Saffet ÖZDEMİR; 12 Haziran seçimleri için Kars’tan CHP’ye adaylık başvurusunu yapan ilk aday adayı oldu.

A+A-

TÜM ÖZDEMİR AİLESİ CHP’DE

Bugün saat 10.00 civarında, beraberinde 84 yaşındaki babası, eşi, çocukları ve kardeşleri ve Özdemir ailesinin Ankara’da yaşayan birçok bireyi ve bir grup hemşerimizle beraber CHP genel merkezine gelen Saffet ÖZDEMİR adaylık dosyasını teslim etti.

KARS’TA ETNİK POLİTİKA YAPANLARI AFFETMİYORUM

Adaylık başvurusunun ardından kısa bir açıklama yapan Saffet ÖZDEMİR; bugüne kadar Kars’ta etnik ayrımcılık yaparak politika yapanları AFFETMİYORUM, bu seçimlerde Kars’ta etnik politika yapmayı düşünenleri karşısına dikileceğim. Geçmişte etnik ayrımcılık yaparak kendilerini milletvekili seçtiren bazı mahlukatları şiddetle kınıyor ve AFFETMİYORUM, dedi.

KARS HALKI ARTIK YENİ, GENÇ, DEVRİMCİ VE EMEKTEN YANA ADAY İSTİYOR

CHP’nin Kars’ta en başarılı sonucu kendisiyle elde edeceğini söyleyen Saffet ÖZDEMİR; Bugüne kadar isimleri dolaşan aday adayları arasında Kars’tan CHP’nin en genç ve dinamik aday adayının kendisinin olduğunu söyledi. Saffet ÖZDEMİR; Kars halkı artık yeni, genç ve dinamik vekiller istiyor. Ben de 45 yaşımdayım, bilgim ve birikimim Kars’a ve ülkeme yetecek kadar. Dünyada hemen hemen görmediğim ülke kalmadı, her ülkeden bir gördüğümü Kars’ta uygulasam Kars ihya olur, dedi. Bugüne kadar partimize ve Kars’a hizmet eden ama yaşı ilerlemiş olan ağabeylerimizin artık siyaseti bizlere bırakmaları gerekir. Partimizin, Kars’ta ancak genç, dinamik, Atatürkçü, devrimci, emekten ve halktan yana tavır koymasını bilen, birleştirici ve CHP politikalarını özümseyen adaylarla başarılı olacağını herkes biliyor. Her seçim aday olan 5-6 ağabeyimizin de halkın bu talebini görmesi gerekir artık, dedi. CHP’ye dışarıdan gelen, CHP ilkelerini özümsemeyen ya da hayatları boyunca Kars’a uğramamış bir kısım aday adayları ve aday adayı olacağı söylenen bir kısım hemşerilerimizin de niyetlerine saygı duyuyorum ama bu büyüklerimizin de CHP seçmeninin çok onurlu olduğunu bilmeleri gerekir.

Daha önce belirttiğim ve basına yansıyan görüşümü tekrarlıyorum. Partim benim dışımda adaylarla 12 Haziran seçimlerine Kars’ta giderse ben yine elimden gelen her şeyi yapacağıma her şeyim üzerine yemin ediyorum. İlk hedef AKP’den kurtulmak ve HALKIN İKTİDARINI KURMAKTIR.

PROJELERİM HAZIR:

Kars’ta geçmişte neler yaptığım açık, uygulayacağım kısa, orta ve uzun erimli projelerim hazır, Kars yeniden ülkemizin ve dünyanın en önemli kentlerinden biri olacak, Karslı yeniden mutlu olacak. İlk yapacağım şey Kars’ta barış kültürünü egemen kılmak olacak. Kars Süt Fabrikası, Et Kombinası, Deri ve Kösele Fabrikasının yeniden Kars’a devlet eliyle kazandırılması olacak. Şeker Fabrikası tam kapasite çalışacak, küçük ve orta ölçekli işletmelerin kurulması için teşvikler sağlanacak, yurtdışında yatırım yapmak için yer arayan trilyonlarca dolar para var, benim işim de yurtdışı olduğuna göre Kars’a oluk oluk dolar yağacak, göreceksiniz, dedi. Kars’ın her bölgesi için ayrı ayrı projeleri olduğunu söyleyen Saffet ÖZDEMİR; Sarıkamış, Ani, Arpaçay (Çıldır ve Kuyucuk gölleri) dünya turizm destinasyonu olacak, Kağızman narenciyesini işleyecek organik ürün tesisleri kurulacak. Kars’ta kahvehane kalmayacak, Kars Canlı Hayvan Borsası çağdaşlaştırılacak ve kolektif üretim ve pazarlama ağı kurulacak, artık hiç kimse Karslıyı sömüremeyecek. Sudan ucuz süt satılmayacak, vb dedi.

12 EYLÜL REFERANDUMUNDA KARS’A GELMEDİLER

Bugün CHP’den aday adayı olan birçok saygın isim 12 Eylül 2010 referandumu öncesi Kars’a gelip çalışmadılar. Kars’ta olanlarda konuya yeterince ilgi göstermediler. Benim genel başkanım Türkiye’yi il il, ilçe ilçe gezerken ben de Kars’ı adeta köy köy gezerek etkin bir HAYIR kampanyası yürüttüm. Ama bugün aday adayı olacağını açıklayan birçok ağabeyim Kars’a bile gelmedi. Kars’ta %65’e varan evet çıkmasını hazmedemiyorum. Bugün aday adayı olan birçok arkadaşımızın köylerinde referandumda neredeyse sıfır çekmişiz. Bu nasıl partililik anlamıyorum, dedi.

AKP VE DİĞER SAĞ İKTİDARLAR KARS’I BİTİRDİ

Kars; demokrat ve devrimci bir kenttir. Sağ iktidarlar Kars’ı bilerek ve isteyerek fakirleştirdiler. AKP 9 yıllık iktidarı süresince Kars’a çivi çakmadı. Tarım ve hayvancılık bitti, fabrikaları peşkeş çekildi. Başbakan Kars’ta halka fabrika bacası gösteremeyince İnsanlık anıtını gösterip gündemi saptırdı. İnsanlarımızı açlığa ve yoksulluğa iterek onları yeşil kartıyla, makarnasıyla bağladı. Kars halkı onurludur! Kars halkı bundan sonra üretecek, ürettiğini hakkıyla satacak. Aile Sigortası sayesinde Kars halkının onuru korunacak. AKP Kars’tan silinecek. Kars yine refah ve mutluluğun kenti olacak, göreceksiniz, dedi.

Sayın ÖZDEMİR’in kentimizin gelişim ve kalkınmasına büyük emekleri olduğunun bilinciyle, kendisine Hüryurt Gazetesi ve www.gazetekars.com internet haber sitesi olarak başarılar diliyoruz.

saffet-ozdemir.jpg

ozdemir-ailesi.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum