1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sağlık-Sen, Doktora saldırıyı kınadı
Sağlık-Sen, Doktora saldırıyı kınadı

Sağlık-Sen, Doktora saldırıyı kınadı

Sağlık-Sen Kars Şube Başkanlığı, önceki gün Kars Devlet Hastanesi’nde görevli KBB Uzmanı Dr. Bülent Öcal’a görevi başında yapılan bıçaklı saldırıyı kınadı.

A+A-

Kars’ta canla başla görev yapan sağlık personelinin zaman zaman sözlü yada fiili şiddete maruz kalması sonucu çalışma azminin olumsuz yönde etkilendiğinin altını çizen Sağlık Sen Kars Şube Başkanı Müjdat Karadağ, “Yaklaşık 400 kişiye hizmet veren sağlık kurumlarımızda gece gündüz canla başla çalışan sağlık personelimiz sağlık hizmetlerini en iyi şekilde vermeye gayret göstermektedir.” dedi.

Karadağ, şunları söyledi: “Şu anda verilen sağlık hizmetleriyle, geçmiş yılarda verilen hizmetler arasında ki farkı kıymetli halkımızın taktirlerine bırakıyoruz. Bu hizmetler verilirken gelişen bazı olumsuzluklar ve eksiklikleri kıymetli Karslıların derin ve engin hoşgörüsüne bırakıyoruz. Yine de bazı kardeşlerimizin şikayetleri varsa bu şikayetlerini fiili yada sözlü saldırılarla değil devlet hastanemiz bünyesinde bulunan Hasta Hakları birimimize yada Sağlık Müdürlüğümüzde ki şikayet birimlerimize müracaat etmeleri rica ediyoruz. Çünkü doktorlarımıza ve sağlık personelimize uygunsuz sözlü ya da fiili saldırılar, ilimizin imajını zedelemeye ve ilimize gelmeyi düşünen doktorlarla sağlık personeli üzerinde olumsuz etkiler bırakmaktadır. Bizler Sağlık Sen olarak engin bir hoşgörü içerisinde bulunan kıymetli Kars halkımıza ve canla başla çalışan tüm sağlık personeli ve memurlarımıza teşekkür ediyoruz. Sayın doktorumuz Bülent Öcal’a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.