1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sarıkamışlılar Hedeflerinde Kararlı
Sarıkamışlılar Hedeflerinde Kararlı

Sarıkamışlılar Hedeflerinde Kararlı

Derneğimizi Kurumsallaştıracağız...

A+A-

Kars-Sarıkamış Aşağı Sallıpınar Köylüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin olağan kongresinde dernek başkanlığına seçilen Hüseyin Candan, yeni dönemdeki hedefleri anlattı. Candan, yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarıyla el ele vererek hemşerilerine daha iyi hizmet vermek için çalışacaklarını belirtti.

İzmir'de yaklaşık 2 bin hemşerisi bulunan Aşağı Sallıpınar Köylüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin başkanlığına seçilen Hüseyin Candan yeni yönetimle birlikte önemli çalışmalara imza atacaklarını belirterek 'Yönetim kurulu üyelerimiz Yaşabey Daşdemir, Hasan Öztürk, Orhan Soğanlı ve Fahrettin Dağdevir'le birlikte el ele vererek hemşerilik bilinci ile çalışmalar yapacağız. Derneğimiz çatısında altında yapacağımız faaliyetlerle hemşerilerimiz arasındaki ilişkilerinin kuvvetlenmesini ve güçlenmesini sağlayarak kültürümüzü geliştirecek, birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz. Yeni yönetim kurulu olarak İzmir'de yaşayan Sarıkamışlı hemşerilerimize en iyi hizmeti vermek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Bize verilen bu önemli görevi başarı ile yerine getirmek için çaba sarf edeceğiz. Yönetim kurulu olarak öncelikli hedefimiz derneğimizin kurumsallaşmasını sağlamak ve sosyal, kültürel alanlardaki çalışmalara ağırlık vermek olacaktır' dedi.

Hemşerilerimize Güç Vereceğiz

Gelecek dönem gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi veren Candan, her türlü yeniliğe ve fikre açık olduklarını ifade ederek, 'Dernek yönetimi olarak hemşerilerimiz ve yöremizle ilgili sorunların çözümlenmesini sağlamak ve kültürümüzün yaşaması, yaşatılması için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Eğitim, sosyal, kültürel, sağlık ve kurumsallaşma konuları üzerinde daha ağırlıklı mesai harcayacağız. Bu konularda geliştirdiğimiz projelerimizi zaman kaybetmeden hayata geçireceğiz' açıklamasını dile getirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.