1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Şehitler Diyarı Sarıkamış’ta Terör kınandı
Şehitler Diyarı Sarıkamış’ta Terör kınandı

Şehitler Diyarı Sarıkamış’ta Terör kınandı

Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde güvenlik güçlerine düzenlenen hain saldırı Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde de protesto edildi.

A+A-

Sarıkamış’ta, lise öğrencileri, gençler ve bir grup esnaf, düzenledikleri yürüyüşle Hakkari’deki hain saldırıyı protesto etti.

Ellerinde Türk bayraklarıyla Gaziler meydanındaki Atatürk Parkında toplanan grup, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı’nı okudular.

Grup adına basın açıklaması yapan Sarıkamış esnaflarından Hayati Seçilir, şehitler diyarı Sarıkamış’ta terörü lanetlemek için toplandıklarını söyledi.

Seçilir, “Bizler asker bir milletin mensuplarıyız. Kimimiz Mehmetçiktir nöbettedir, kimimiz Mehmetçik olmak için sabırsızca sırasını beklemektedir. Altında 90 bin şehit yatan toprakların çocukları olarak kutsal şehitlerimizin bekçileriyiz. Evvel Allah vatan nedir? Bayrak nedir? biliriz. Bu yüzden terörü şiddetle nefretle kınıyoruz” dedi.

Basın açıklamasının ardından Şehit Kemal Mutlu Caddesi üzerinden Belediye binası önüne kadar yürüyen grup, terör örgütü aleyhine slogan atarak dağıldı. Bu arada ev ve iş yerleri önünde bayrak açan vatandaşlar grubu alkışlayarak destek verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.