1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Selimde Kur’an Kursları yarıştı
Selimde Kur’an Kursları yarıştı

Selimde Kur’an Kursları yarıştı

Selim Müftülüğünce, yaz Kur’an kurslarındaki öğrenciler arasında bilgi yarışması düzenlendi.Selim Merkez Camiinde gerçekleştirilen yarışmayı, veliler ve çok sayıda vatandaş izledi.

A+A-

12 yaz Kur’an kursundan öğrencilerin katıldığı yarışmada, öğrencilere jüri üyeleri tarafından ibadet,itikat,ahlak ve siyer konularında sorular yöneltildi.

Yarışma sonunda bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Ahmet DİLEK,’’Yaz kurslarına katılan öğrencilerimiz arasında böyle bir yarışma düzenledik.Bu yarışma vesilesiyle öğrenciler hem bilgilerini kontrol etme hem de diğer kurslardaki öğrencilerle tanışma fırsatı buldular.Yarışmaya katılan öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğreticilerimizi tebrik ediyorum.Hayatlarında başarılar ve bu kurslarda öğrendiklerini hayatlarına tatbik etmelerini diliyorum.’’dedi. Yarışmada birinciliği Güliz Samgar,ikinciliği Gamze Çelik,üçüncülüğü Vildan Kahraman kazandı. Dereceye giren öğrenciler, İlçe Müftüsü Ahmet DİLEK tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.Yarışmaya katılan diğer öğrencilere de  çeşitli hediyeler verildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.