Ahmet Sula Kars’ta Gönülleri Fethetti

1. Sınıf Emniyet Müdürü ve sanatçı Ahmet Sula, Kars’ta gönülleri fethetti.

Türk Polis Teşkilatı’nda önemli görevlerde bulunan, resim, şiir ve hat alanındaki çalışmalarıyla ön plana çıkan, sanatçı kimliği ile tanınan ve ülkemizi yurt dışında başarı ile temsil eden 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula, Kars’ta gönülleri fethetti.

Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’ın davetlisi olarak, Kars İl Emniyet Müdürlüğü ve Kafkas Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Sesimiz Emniyette-2” ses yarışmasının final gecesi için Kars’a gelen Ahmet Sula, büyük ilgi ile karşılandı.

“Sesimiz Emniyette-2” ses yarışmasının final gecesinde ünlü ses sanatçısı İzzet Yıldızhan ile “jüri özel üyesi” olan Ahmet Sula, gecede okuduğu şiir, anlatı ve paylaştığı deneyimleri ile gönülleri fethetti.

Özellikle gençlerle çok güzel bir etkileşim yakalayan Emniyet Müdürü ve Sanatçı Ahmet Sula, "Sanattan kopmamış bir Anadolu çocuğu" olarak kendini tanımladı.

Kafkas Üniversitesi’nde gençlerle de buluşan Sula ; "Kutlu bir yolun yolcusu" olduğunu belirterek, Aşık Veysel'in "dava, insanlık davası felsefesi" ile hareket ettiğini ifade etti.

Kafkas Üniversitesi öğrencileri ve davetliler, Sula'yı alkış yağmuruna tutarken, Sula'nın deneyimlerini ve anlatılarını dikkatle dinlediler.

Jüri özel üyesi olan ünlü ses sanatçısı İzzet Yıldızhan ise Ahmet Sula'ya 100 puan ve kalp işareti bulunan not kağıdını kaldırarak, destek verdi.

Kars Valisi ve Belediye Başkanı Türker Öksüz tarafından Emniyet Müdürü ve Sanatçı Ahmet Sula’ya sunmuş olduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Ahmet Sula, kendisine takdim edilen çiçeği izleyiciler arasında bulunan küçük bir kız çocuğuna armağan etti.