Ak Partiden Engelli Çocuğa Ziyaret

Ak Partililer Engelli Çocuğu Evinde Ziyaret Ederek Tekerlekli Sandalye Hediye Etti...

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Aslan, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Ali Karadeniz Sosyal İşler Başkanı Neval Sezer, Belediye Meclis Üyesi Şahin Aydın ile birlikte Fevzi Çakmak Mahallesi’nde oturan 15 yaşındaki özürlü çocuğu ziyaret ederek tekerlekli sendeliye hediye ettiler.

Doğuştan beri hasta beri yatağa mahkum olan 15 yaşındaki Metin Demirbaş akranları gibi artık sokağa tekerlekli sandalyesi ile çıkabilecek.

AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan, engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Milletvekili Arslan, daha önce söz verdiği engelli çocuğa tekerlekli sandalyesini teslim etti. Arslan; “Engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Biz üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” dedi.

Milletvekili Ahmet Arslan; “2002 yılından beri ülkemizdeki bütün engellilere devletin o sıcak elini ve devletin şefkatli yönünü hissettirebilme adına hükümetimiz elinden geleni yapmıştır. Özel eğitim merkezleri bizim dönemimizde açılmıştır. Maddi durumu iyi olmayan her engelliye aylık maaş bağlanması bizim dönemimizde başlamıştır. Her engelliye bakan insana da bir maaş bağlanması yine bizim dönemimizde başlamıştır. Engellilere evinde hizmet vermek bizim iktidarımızda başlamıştır. Bütün bunlar Türkiye Cumhuriyetinin bir sosyal devlet olmasının en güzel göstergeleri değil midir? Bu engelli insanlarımızın sorunlarıyla ilgilenmek ve onların problemlerini çözmek için elbette hükümetlerin gayret göstermesi gerekiyordu. Sayın Recep Tayyip Erdoğan başbakan olduğu günden beri en çok üzerinde durduğu konulardan bir tanesi de engellilere devletin sıcak elinin uzatılması olmuştur” diye konuştu.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ise belediye olarak enegelli, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara SODES kapsamında evlerinde hizmet verdiklerini belirtti.

Bozkuş; “Biz belediye olarak DPT destekli valilik koordinasyonu ile hayata geçirdiğimiz “Yalnız Değilsiniz” proje kapsamında kimsesiz, yaşlı, engelli vatandaşlarımıza evlerinde bakım hizmeti veriyoruz. Hiçbir zaman engelli vatandaşlarımızı unutmadık. Bizler onların rahat edebilmeleri için her türlü desteği veriyoruz” şeklinde konuştu.

Daha sonra özürlü 15 yaşındaki Metin Demirci’nin ailesi ile bir süre sohbet eden milletvekili ve beraberindekiler her türlü sıkıntılarında kendilerini arayabileceklerini kaydettiler.

AK Partililer mahalle sakinleriyle de bayramlaştı. Mahalle sakinleri milletvekili Arslan ve Başkan Bozkuş’a yakın ilgi gösterdiler. Partililer daha sonra mahalleden ayrıldılar.