AKP İlçe Başkanı Bıçaklamış

Adalet ve Kalkınma Partisi Sarıkamış İlçe Başkanı Mustafa Yurt’un kendisinden iş isteyen bir AK Partiliyi bıçakladığı öğrenildi.

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde önceki gün meydana gelen olayda, AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Mustafa Yurt, kendisinden daha öncede iş için müracaat eden Taner Çetin adlı AK Partiliyi sokak ortasında beş yerinden küfrederek bıçakladığı ileri sürüldü. 

Konunun gündeme gelmesinin ardından AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Mustafa Yurt gazetemizi telefonla arayarak, kendisinin bıçaklamadığını söylemişti. Fakat bıçaklanan Taner Çetin’in ifadesi olayın gerçek yüzünü meydana çıkardı. 

Bıçaklama olayının ardından Kars Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Taner Çetin, müşahede altında yaptığı açıklamada, “AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı daha önce benim yerime kardeşini işe koydu. Kendisinin kapısında bir domuzu eksiktir. Kendisi ile birçok kez konuşmak istedim. Ama hep benden kaçtı. Belediyenin önünde karşılaştık. Kendisine iş durumumu sordum. O sırada telefonla konuşuyordu. Konuşmasını kesti ve bana çok ağır bir şekilde küfretti. Yanında ki bir başka AK Partili bana yumruk attı. Daha sonra onla boğuşmaya başladığımda ilk önce bıçak yediğimi hissetmedim ama Mustafa Yurt’un elinde bıçak vardı ve bıçağın üzerinde kan olduğunu görünce bana bıçak vurduğunu anladım. Bu kez bıçağı elinden almak istedim. Ben şu anda işsizim. Daha önce AK Parti İlçe Başkanı tarafından işimden edildim. Ama görüyorum ki kendisi karakola gidip ayak ayaküstüne koyarak oturuyor. AK Partililerin böyle olmaması lazım. Başbakan Erdoğan’ı seviyorum. Sarıkamış’ta ki oylar İlçe başkanının oyları değildir. Beni iki bıçak yarası ile yaralayarak hem sağlığım ile hem de ekmeğim ile oynadı. Bu nedenlerle kendisinden davacı ve şikâyetçiyim. Daha önce kayak merkezinde çalışıyordum ayrıldım daha sonra da tekrar işe başlamak için müracaat ettim. İl Özel İdare Sekreterliği’ne müracaat ettim. Bu başvurumdan Mustafa Yurt’un haberi olmuş. “Senin için elimden geleni yapacağım” dedi daha sonra da benim kardeşim var demiş. Daha sonra da öğrendim ki kendi kardeşini işe aldırmış.” diye konuştu.

Kaynak : SERHAT TV

Haberi Görüntülü İzlemek İçin Tıklayın :

http://www.serhattv.com.tr/haber/9078/ak-partili-baskan-is-isteyen-partilisini-bicakladi.html