Alperenlerden birlik mesajları

Kars Alperen Ocakları İl Başkanlığınca düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde birlik mesajları verildi.

Bir restoranda düzenlenen yemekte konuşan Alperen Ocakları Kars İl Başkanı Ali Gençler, Alperenler olarak Allah için de, millet için de mücadele etmekten vazgeçmeyeceklerini söyledi.

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da rahmet ve minnetle anan Gençler, “Ölüm yıldönümü içinde olduğumuz Büyük Birlik Partisinin lideri sayın Muhsin Yazıcıoğlu’nu da sizlerin huzurunda rahmet ve minnetle anıyorum. Muhsin Başkanı tanımaktan ve onun davasının davacısı olmanın da mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Birlik ve beraberlik adı altında düzenledikleri yemekte Kars’ta yaşayan tüm halkların birlikte ve sorunsuz olarak yaşadığını tüm Türkiye’ye göstermek istediklerini belirten Gençler, “Bizler Alperenler olarak etnik gruplarla husumetimiz ve kavgamız yoktur. Bu şehirde herkes kardeşçe yaşamaktadır ve yaşayacaktır sizlerde biliyorsunuz. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu’nun da eski genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun sürdürmek istediği davayı en güzel şekilde devam ettireceğine olan inancımız tamdır. Bizler yarınların umutlarıyız. Bir olalım birlik olalım” diye konuştu.

Büyük Alperen Muhsin Yazıcıoğlu’nu daima örnek aldıklarına dikkati çeken Gençler, şöyle konuştu: “Alperenler hiçbir zaman sokaklarda boy gösterenler değildir. Ancak ülkemizde ki gelişen son günlerde ki olaylara da sessiz kalmayarak gerekli tepkimizi göstereceğiz. Biz Alperenler Allah için de, milletimiz için de mücadele etmekten vazgeçmeyeceğiz. Bugün muhafazakarlıkla hiç alakası olmayanlar, her gün muhafazakarlık gösterileri yaparak Türk milletini yanlış yönlendiriyor. Oysa İslamiyet her yönüyle iyilik ve güzellik üzerine kuruldu”

Düzenlenen yemeğe, tüm siyasi parti il başkanlarının davet edilmesine rağmen, AK Partiyi temsilen Sefer Özabay, DSP İl Başkanı Hasan Ahmetoğlu, Türki Partisi Merkez İlçe Başkanı, BBP Ardahan İl Başkanı Engin Demirci, Alperen Ocakları Ardahan İl Başkanı Fatih Ayvazoğlu, Kars eski Alperen Ocakları İl Başkanı Nurali Demir, mahalle muhtarları ve Alperen Ocakları üyeleri katıldı.