Av.Ersin Vargünden Teşekkür

Ak Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Av.Ersin Vargün, temayül sonrası yaptığı açıklamada, Kars halkına ve Ak Partililere teşekkür etti.

Birlik ve beraberlik içerinde Ak Parti’yi yeniden iktidara taşıyacak olan 2011 seçimlerinin ülkemize, milletimize, partimize ve Karsımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum, diyen Av.Ersin Vargün sözlerini şöyle sürdürdü :

"Saygıdeğer Kars halkı ve Ak Parti delegeleri, Genel seçimler öncesi yapılan temayül yoklamasına gösterdiğiniz teveccühe teşekkür ederim.  Tarafımı destekleyen-desteklemeyen  tüm delegelere de hassaten şükranlarımı sunarım ; zira demokrasinin aküsü seçimlerdir ve onu diri tutmak için her ne ad altında olursa olsun yapılan seçimlere iştirak etmek ve bunu ciddiye almak modern toplumlara has bir reflekstir. Kars halkı da bu refleksi, temayül yoklamasına gösterdiği ilgiyle kanıtlamıştır. Öyle ki: Temayül yoklamasının yapıldığı salonda yalnızca Ak Partililer değil, diğer partilere gönül vermiş ve sonucu merakla bekleyen Kars’ın has evlatlarını görmek de güzeldi. Temennim odur ki gerek Ak Parti özelinde ve gerekse diğer partiler bazında adaylar tespit edildikten sonra yapılacak seçim kampanyaları Kars’a ve Karslıya yakışan bir havada geçsin."