Av.Karakelle ile Akraba Değilim

Ramazan Karakelle AK Parti Kars Milletvekilliği Aday Adaylığı resmi başvurusunu AK Parti İl Başkanlığına yaptı. AK Parti Kars milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan Av. Makbule Karakelle ile akrabalığım yoktur, dedi.

AK Parti Kars Kurucu Üyesi, 2007 genel seçimleri, referandum ve 2009 Yerel Seçimlerinde AK Parti’nin İl Başkanlığı görevini yürüten Karakelle, adaylık başvurusu dosyasını İl Başkanlığına teslim etti.

Karakelle burada yaptığı konuşmada, “İl ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dürüst, başarılı ve çalışkan bir liste ile Kars’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Bilgi ve tecrübelerimizi Ankara’ya taşıyarak Kars’a ve Kars halkına Ankara’dan hizmet vermeye talibiz; tek amacımız serhat şehri mübarek Karsımıza hizmettir. Biz bu düşüncelerle yola çıktık ve Sayın Başbakanımız tabiri ile durmadan da yolumuza devam ediyoruz.” dedi.

“Bizim başarımızın sırrı önce Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan sonra da il ve ilçe teşkilatlarımızdır.” diyen Karakelle, “3Sürekli istişare halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah nasip eder de aday olursak Sayın Başbakanımızın şahsıma olan güven ve teveccühünü Kars’ın her alanda gelişmesine ve inkişaf etmesine harcayacağım. Allah hepimizin yardımcısı olsun diyor, partimizdeki bütün aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyor, Haziran 2011 seçimlerinin; ülkemize, Karsımıza ve AK Partimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, muhterem Kars halkından da partime ve şahsıma destek bekliyorum.” diye konuştu.

AV. MAKBULE KARAKELLE İLE AKRABALIĞIM YOKTUR

Karakelle, AK Parti Kars milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulunan Av. Makbule Karakelle ile aynı soyadı taşıması ile ilgili olarak da yaptığı açıklamada, “Sayın Makbule Karakelle ile soyadımızın aynı olması dışında herhangi bir akrabalığımız söz konusu değildir. Kendisi aslen Nevşehirli olup eşi ise Artvin Yusufeli’ndendir ve Sarıkamış’ta ikamet etmektedirler.” dedi.