BDP, üyelik kampanyası başlattı

BDP Kars ve Iğdır İl Başkanlıkları, partilerine katılım için üyelik kampanyaları başlattı. Bu nedenle önceki gün Iğdır’da, bugün de Kars’ta şölenler düzenlendi.

Barış ve Demokrasi Partisi Kars İl Başkanlığı, KCK adı altında yürütülen operasyonlara karşı başlatılan ‘Buradayım, İrademe Sahip Çıkıyorum’ adı altında üyelik kampanyası şölenini bugün de Kars’ta düzenledi. Şölene katılanlara BDP’ye üye olunması çağrısında bulunuldu.

Mavi Saray Düğün Salonu’nda düzenlenen şölene, BDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane, BDP Parti Meclisi Üyesi Orhan Artuç, BDP Kars İl Başkanı Halis Özen, Digor Belediye Başkanı Muzaffer Kutay, Kağızman Belediye Başkanı Mehmet Alkan, Dağpınar Belde Beldiye Başkanı Ayhan Erkmen, Iğdır İl Başkanı Salih Tikiz ve yönetim kurulu üyeleri, Iğdır Belediye Başkan Vekili Hüseyin Malk ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Adıyaman ve partililer katıldı.

Şölen katılan BDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane, ‘İrademize sahip çıkarak partimize katılanların sayısını artıracağız. Bu nedenle çalışmalarımız sürdüreceğiz. Çünkü son günlerde partilerimize yönelik baskılar arttı.” dedi.

Konuşmaların ardından sanatçı Kemalê Amedê sahne alarak katılımcılara müzik ziyafeti verdi. Şölene katılanlar Kemale Amede’nin söylediği Kürtçe türküler eşliğinde halaylar çekti.