Bir Kadın Tanıdım’ dizisine tepkiler yağıyor

Çekimlerinin bir kısmı Kars’ta gerçekleştirilen ve TNT Televizyonunda yayınlanmaya başlayan “Bir Kadın Tanıdım” adlı diziye tepki yağıyor.

Yapımcılığını Pana Film’in üstlendiği, başrollerini Ekin Türkmen, Ertan Saban, Savaş Özdemir, Neslihan Yeldan, Nergis Çorakçı, Deniz Sipahi ve Suat Ergin’in paylaştığı ‘Bir Kadın Tanıdım’ dün akşam tekrarıyla birlikte yayına girdi.

Sessiz sedasız çekimleri Kars’ta başlayan dizinin yayınlanan ilk bölümünün ardından Kars halkından büyük tepki topladı.

Murat Düzgünoğlu’nun yönettiği, Seda Altaylı Turgutlu, Gizem Özgül’ün kaleme aldığı dizide; “Bahar (Ekin Türkmen), Kars’ta doğmuş büyümüş, görücü usulüyle evlendirilmiştir. Kocası kısır olduğu için çocuğu olmamış ama kusur hep Bahar’dan bilinmiştir. Kocası “erkekliğini kurtarmak” için bir gece “abi” dediği bir adamı Bahar’ın koynuna sokmaya kalkınca, Bahar çaresiz, elini kana bulamıştır. Eski adını, hayatını Kars’ta bırakıp başka diyarlara yola çıkar…” şeklinde başlaması Kars’ın imajına leke sürüldüğü noktasında birleşen Karslılar, film dikkat çeksin ve raitingi artsın diye Kars’ın imajıyla oynanmasına tepkisiz kalamayacaklarını haykırdılar.

DİZİ DE KARS, ISSIZ VE TERK EDİLMİŞ BİR ŞEHİRMİŞ GİBİ GÖSTERİLDİ

Dizi de Kars’ın tarihi, turistik, doğal ve inanç turizmi açsından zenginliğinin görmezden gelinerek, sadece kendisi kısır olduğu için eşini başkasının koynuna sokan insanların yaşadığı ve ayrıca şehrin terk edilmiş bir kent olarak gösterilmesi ise diziyi izleyen Karslıları adeta çılgına çevirdi.

Dizinin ilk bölümünü izleyen Kars’ta ve Kars dışında yaşayan Karslılar birbirlerini arayarak dizini yapımcısından davacı olacaklarının üzerinde durdular.