Bitmeyen yol çalışması kaza yaptırdı

Yol çalışması nedeniyle meydana gelen kazada baba oğul ağır yaralandı...

Edinilen bilgilere göre kaza, Kars’ın Sarıkamış ilçesi yakınlarında meydana geldi.

Kars’tan Erzurum istikametine gitmekte olan Ali Yavuz (50) yönetiminde ki servis otomobili, iddiaya göre yol çalışmasının devam ettiği Sarıkamış Selim yolunda ağır yük tankerlerinin çıkardığı toz bulutu nedeniyle önünü göremeyerek duran kamyona arkadan çarptı. Kaza sırasında otomobilde bulunan 50 yaşında ki Ali Yavuz ile Oğlu 14 yaşında ki Yasin Yavuz araçta sıkıştı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla sıkıştıkları yerden çıkarılan baba oğul, olay yerine çağrılan ambülâns ile Kars Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kars Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan baba oğlun tedavileri sürerken yakınları yoğun bakım önünde uzun süre ağladı.

Yol çalışmasının devam ettiği ve sulama çalışması yapılmadığı için toz bulutlarının eksik olmadığı yolda meydana gelen kazalar vatandaşları çileden çıkardı. Son olarak baba oğlun içinde bulunduğu otomobilin kaza yapması sonrasında yolların bir an önce bitirilmesi için imza kampanyası düzenlendi. Hastane içinde düzenlenen imza kampanyasına çok sayıda vatandaşta destek verdi.

HELİKOPTER AMBÜLÂNS İLE ERZURUM’A SEVK EDİLDİ

Kars Sarıkamış yolunda yol çalışması sırasında çıkan toz bulutu nedeniyle meydana geldiği ileri sürülen trafik kazasında ağır yaralanan 14 yaşında ki Yasin Yavuz, Helikopter ambülâns ile Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma ve uygulama Hastanesine kaldırıldı. Baba, Ali Yavuz’un ise Kars Devlet Hastanesi Yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor.