Çağın’dan dedikodulara cevap

AK Parti Kars Digor eski İlçe Başkanı İbrahim Çağın, hakkında çıkan “başka partiye geçecek” yönündeki iddiaları yalanladı.

Digor’un AK Parti eski ilçe başkanı İbrahim Çağın, görevi Abdurrahman Aydın’a devretmesinin ardından hakkında çıkan “bir başka partiye geçeceği’ yönündeki iddiaların asılsız olduğunu bildirdi. “Ben AK Parti’ye gönül vermiş bir insanım” diyen Çağın, “Bana verilecek olan bir görev varsa seve seve yaparım” şeklinde konuştu.

4’ncü olağan kongrede görevi Abdurrahman Aydın’a bırakan Çağın, ‘görev yaptığım süre içerisinde partim için ne kadar çalıştıysam bundan sonra daha fazla çalışacağım’ diyerek şunları söyledi; “4’ncü olağan kongremizde tek liste ile görevi Abdurrahman Aydın’a devrettim. Kongrenin üzerinden birkaç gün geçmesine rağmen ilçede olan dedikoduları dikkate alarak bu açıklamayı bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım. Görev yaptığım süre içerisinde partim için ne kadar çalıştıysam bundan sonra daha fazla çalışacağım. Digor ilçe başkanlığının üzerinde birilerinin yaptığı oyunları boşa çıkması ayrıca beni çok sevindirmiştir. Bundan sonra ‘görev istenilmez, görev verilir’ mantığıyla partimin emrinde olacağım. Bana verilecek olan bir görev varsa seve seve yapacağım. Ben bir sanayiciyim, görev süresi içerisinde her hangi bir şaibeye maruz kalmadım. Çünkü benim başka yerlerde beklentim olmadı, olamazda. Ben Allah’ın verdiğine inanmış ve Ak Parti’ye gönül vermiş bir insanım. Birilerinin beni Ak Parti’nin dışında başka yerlerde görmek istedikleri yönünde iddiaları var. Bunlar tamamen hayaldir, başka bir şey değildir. Göndermiş olduğumuz Milletvekillerimizi çok seviyor ve onların Kars için çalışıp, çok büyük projelere imza atacaklarına inanıyor ve onlara başarılar diliyorum.”