CHP Adayını Erken Belirleyecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, kendi memleketi Kars’ın da yer aldığı 35 ili mercek altına aldıklarını belirterek, “Milletvekili adaylarımızı şimdiden belirleyip, çalışmalarımızı derhal başlatacağız, dedi.

Parti Meclisi ve Merkez Yürütme Kurulu’nu yenileyen CHP, artık tüm enerjisini hazirandaki seçime yöneltti.

 

Genel seçimlerde bir tek milletvekili bile çıkaramadığı 35 ilde alarma geçen partinin Kars’a özel önem vereceği öğrenildi.

 

CHP önceki genel seçimde Kars, Iğdır, Ağrı, Erzurum, Elazığ, Aksaray, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Bolu, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, Gümüşhane, Hakkâri, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Kütahya, Mardin, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Van ve Yozgat’tan milletvekili çıkaramamıştı.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, kendi memleketi Kars’ın da yer aldığı bu illeri mercek altına aldıklarını belirterek, “Milletvekili adaylarımızı şimdiden belirleyip, çalışmalarımızı derhal başlatacağız. İlk seçim gezilerimizden birini de Sayın Genel Başkanımız Erzurum’a yapacak” dedi.

 

Gürsel Tekin : “Biz iktidar olmak için yürüyoruz. İyi adam, kötü adam yok, sistem önemli. Sisteme ayak uyduranlar, çalışanlar bizimle beraber yürüyecek. Genel Başkanımızın talimatı bu yönde” mesajı verdi.