CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir saldırıyı kınadı

CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger’in kardeşi Koray Senger’in aracına yönelik yapılan silahlı saldırıyı kınadı.

CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir şunları belirtti :

Bugün öğlen saatlerinde, Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger’in kardeşi Koray Senger’in aracına yönelik yapılan silahlı saldırıyı büyük bir üzüntü ve endişeyle öğrendik. Bu saldırı, yalnızca bir bireye yönelik değil, aynı zamanda tüm Kars halkının huzur ve güvenliğine karşı yapılmış bir saldırıdır.

Bizler, bu tür şiddet eylemlerinin karşısında durarak, her koşulda hukuk ve adaletin üstünlüğüne inanan bir topluluk olarak, Kars halkının ve belediye başkanının yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Bu gibi olaylar, toplumun birlik ve beraberliğine zarar vermeye yönelik girişimlerdir ve asla kabul edilemez.

Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger’e ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu olayın faillerinin en kısa sürede yakalanarak adalet önüne çıkarılmasını temenni ediyoruz.

Toplumumuzun huzur ve barış içinde yaşaması için birlikte hareket etmemiz gerektiğine inanıyoruz. Şiddete karşı kararlı duruşumuzu sürdürecek ve bu tür saldırıların tekrarlanmaması için elimizden geleni yapacağız.