“Doğalgaz”a kavuşamayan vatandaşların umudu Kars Valisi ve Başkan Vekili Türker Öksüz oldu

Kars Belediyesi’ne kayyum atanmasıyla birlikte, sorunlar yumağına dönen belediyeden vatandaşın hizmet amaçlı umutlu beklentileri arttı.

Şehrin merkezinde, eski emniyet müdürlüğü ve yeni inşa edilen Gençlik Merkezi yanında “doğalgaz”a kavuşamayan vatandaşların umudu Kars Valisi ve Başkan Vekili Türker Öksüz oldu.

Kars Merkez Ortakapı Mahallesi Şehit Hulisi Aytekin Caddesi’nde bulunan 22 haneli sokakta Kars Belediyesi tarafından “doğalgaz şebekesi çekim izni” verilmemesi vatandaşları sıkıntıya soktu.

Kargaz’a müracaat eden mahalle sakinleri, konunun belediye ile alakalı olduğu ve belediyenin “Doğalgaz şebekesi çekim izni vermesi” gerektiğini bildirdiler.

Kars Belediyesi’ne defalarca müracaat eden mahalleliler, bir türlü sonuç alamadılar.

Kars Valisi Türker Öksüz’den yardım isteyen vatandaşlar, sokağın ; sağında, solunda, altında, üstünde her tarafında doğalgaz şebekesi varken, 180 metrelik yola şebeke izni verilmemesine anlam veremediklerini söylediler.

21. yüzyılda Kars’ta şehrin merkezinde doğalgaz imkanından tek faydalanamayan 22 hane olduklarını ifade eden vatandaşlar, Anatolia cafe, eski emniyet müdürlüğü, yeni gençlik merkezi, Mesut Yılmaz Parkı her tarafımız doğalgaz kullanıyor, bir tek bizler kullanamıyoruz, sayın Valimizden ve Başkan Vekilimizden konu ile ilgili destek bekliyoruz, dediler.