Dosterin kitabına yoğun ilgi

Neşe Doster, "Yüreğim Kars'ta Kaldı'' adlı kitabının imza günü için Ankara'da sevenleri ve dostlarıyla buluştu.

İş kadını Hatice Güvensoy'un ev sahipliğinde gerçekleşen imza günü Kavaklıdere Tenis Kulübü'nde gerçekleştirildi. Kırmız Kedi Yayınevi tarafından okurla buluşturulan kitabını imzalayan Neşe Doster, sevenleri ve okurlarıyla bir arad olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Yaklaşık 2 saat süren imza gününe, çok sayıda davetli ve okur da katıldı. İmza töreni öncesi, dostlarıyla sohbet eden Neşe Doster, konuklarla da tek tek ilgilendi. Doster'i imza gününde şu isimler de yalnız bırakmadı:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Eski İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş, CHP Milletvekilleri Binnaz Toprak, Süleyman Çelebi, Kemal Ekinci, gazeteciler Leyla Tavşanoğlu, Utku Çakırözer, Tevfik Kızgınkaya, Gürkan Hacır, Gerçek Gündem.com Yayın Yönetmeni Barış Yarkadaş, İş kadını Hatice Güvensoy ile oğlu Doğu Güvensoy, Ensar Güntekin, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yalçın Karatepe ve önceki dekanı Prof. Dr. Celal Göle, CHP Milletvekili İlhan Cihaner'in danışmanı Tayfun Şahin, Mustafa Selmanpakoğlu, Prof. Dr. Naki Selmanpakoğlu, işadamları Canpolat Aras, Murat Deniz ve Cihat Kılıç, Güngör Başol, Zülküf Kanat, Av. Fevzi Çamlı, Sabahattin Şengül, Kars eski Belediye Başkanları Sabri Koç ve Naif Alibeyoğlu, Kars eski Milletvekilleri Cemil Ünal ve Aziz Kaygusuz, Prof. Dr. Yusuf Bayraktar, Prof. Dr. Kubilay Varlı, Dr. Onay Güneş, Dr. Serhat Ayrım, TRT eski sunucularından Mehpare Çelik, Kars merkezli sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyeleri, Zemzem Ergenekon, Fazıl Kardaş, Tokay Maldar, Hürriyet Özcan, Gülsüm Balaban, Nergis Yıldırımtürk, Emine Öziç, Nesrin Ünal.