Ekrem Habiloğlu:Hizmete Adayım

Ak Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Ekrem Habiloğlu : “Seçime Kadar Vaat Değil,Bir Ömür Kars’a Hizmete Adayım”

Ak Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Ekrem Habiloğlu, “seçime kadar vaat değil, bir ömür Kars’a hizmet” sloganıyla yola çıktıklarını belirtti.

Kars’ın ve Karslı’nın hizmete susadığını belirten Habiloğlu, 2002 yılına kadar Kars’a yapılan hizmetlerle bugün Kars’a yapılan hizmetler arasında büyük fark vardır. Diyebiliriz ki Ak Parti iktidarında ; Kars’a hiçbir dönemde yapılmayan hizmetler yapıldı ; fakat bizler bunları da yeterli görmüyoruz, sayın Başbakanımızın buyurdukları gibi, “durmak yok, hizmete devam” dedi.

Seçim çalışmalarını ilçe ve köy gezileriyle sürdüren Ekrem Habiloğlu, izlenimlerini de gazetecilerle paylaştı.

Kars’ta doğup Kars’ta büyüdüğünü, Kars’ın her bir köyünü ve her bir köylüsünü yakından tanıdığını anlatan Ekrem Habiloğlu, Allah nasip eder de Kars’a hizmet etme imkânı bulursam, bugün bütün hemşerilerimizin özlemini çektiği yeni bir Kars inşa edeceğiz. Ekonomiden sağlığa, turizmden sosyal hayata kadar Kars için son derece önemli ve gerçekçi projelerimiz var. Artık devir siyasette “boş laf” devri değil, bilgi ve proje devridir, ben 40 yıllık bilgi, birikim ve tecrübelerimle Kars’a hizmete adayım, diye konuştu.

Kars’a hizmet için “Bismillah” deyip yola çıktıklarını söyleyen Habiloğlu sözlerini şöyle sürdürdü :

“Halka hizmet, hakka hizmet düsturuyla çıktığımız bu yolda, Ak Partiye ve 90 bin şehidimizin yattığı bu mübarek Kars’a en iyi şekil de hizmet edeceğime nanıyorum. Şu an bize eşlik eden, bize inanan, bize güvenen ve desteklerini bizden esirgemeyen öncelikle Karslı hemşerilerime, köylülerime ve yine çok değerli dostlarımıza, akrabalarımıza çok teşekkür ediyorum. Sahip olduğumuz birikimleri geliştirmenin ülkemizin ve Karsımızın her köşesini ama her köşesini çağdaş hayat standartlarına kavuşturmanın çabası içerisinde olacağım. Bunu yaparken de az konuşup çok dinleyeceğim. Az tavsiyede bulunup çok tavsiye alacağım. Diyaloga, hoşgörüye açık, uzlaşmacı ve birleştirici olacağım. Yönetim disiplin kurulu üyesi olduğum Ak Parti teşkilatlarımızla birlikte hareket edeceğiz. Şahsımız için değil Karsımız ve Partimiz için çalışacağız. Başımızın tacı Karslılarımızın dertleriyle dertleneceğim, sevinçleriyle sevineceğim, çatışmaların rekabete, gerilimlerin verimli diyaloglara, ideolojik önyargıların nefes açan projelere ve kutuplaşmaların demokratik uzlaşmaya dönüştüğü bir yaklaşım içerisinde olacağım. 12 Haziran yeni bir gün olacaktır. Daha güzel bir Kars için, çocuklarımız için, gençlerimiz, geleceğimiz için bugün inşallah güzel bir gün olacak ve Ak Parti yeniden tek başına iktidara uyanacaktır. Bizler de ümit ediyorum ki Ankara’da Kars’a hizmet için gece gündüz çalışıyor olacağız. Bütün hemşerilerimize saygılar sunuyor, desteklerini bekliyorum.”