Elektratec Bölgesel Eğitim Toplantısı

Türkiye Elektrikçiler Elektronikçiler Federasyonu bir ilki gerçekleştiriyor...

Türkiye Elektrikçiler Elektronikçiler Federasyonu Kars Odası Başkanı Metin İzkübarlas; Federasyonu’nun önderliğinde organize edilen, Kars Odası’nın da organizasyon komitesinde bulunduğu ve Türkiye’de ilk kez yapılacak olan Elektratec 2012 Karadeniz Bölgesel Eğitim ve İstişare Toplantısı hakkında bilgi verdi.

Elektratec 2012 Bölgesel Eğitim ve İstişare Toplantısı; bu yıl ilki yapılacak olup, 20-23 Eylül tarihleri arasında, Trabzon Dünya Ticaret Merkezi’nde, 4000 metrekare kapalı alanda gerçekleşecektir. Eğitim ve istişare toplantısına Samsun, Bafra, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Erzincan, Kars ve Artvin illerinde bulunan elektrikçiler, elektronikçiler ve elektrik teknisyenler üyelerimiz, her ilin; belediye, valilik, gençlik ve spor müdürlükleri, üniversiteler, meslek okulları, mimarlar, mühendisler, inşaat firmaları, dekorasyon firmaları ve çıraklık eğitim merkezlerinin de davet edileceği sektörel ziyaretçi katılımı yüksek bir toplantı olacaktır. Toplamda 7 eğitim salonunun da hazır bulunacağı bu organizasyonda, firmalar ürettiği ürünlerinin eğitimini sektörle birebir alakalı ziyaretçilerine verebileceklerdir. Ayrıca firmalara ürünlerini teşhir etmeleri için stantlar temin edilecek.      

Elektratec Eğitim ve İstişare toplantısı organizasyonu; katılımcı dev firmaların, bölgedeki uygulayıcılara ve son kullanıcılara olan sosyal sorumluluklarını yerine getirmesi anlamında

son derece faydalı bir toplantı olacaktır.

Üretici firmalar; mevcut ürünlerinin piyasadaki bilinirliğinden emin olmak ve bu bilinirliği arttırmak, piyasaya yeni çıkacak ürünlerinin ise tanıtımını yapmak ve üyelerimiz olan uygulayıcılara eğitimini verme imkânı bulacaklardır. Ayrıca ilki yapılacak bu toplantıyla birlikte Karadeniz’i kapsayacak bayilik görüşmeleri de yapabilecekleri diyaloglar kurmak adına kaçırılmaz bir fırsat elde etmiş olacaklardır. Kısaca; bu prestijli toplantıya katılarak, hem prestijlerini arttıracak, hem de sektördeki yerlerini bir kez daha vurgulamış olacaklardır.

Montajcı ve uygulayıcı elektrikçi ve elektronikçi üyelerimiz, Elektratec eğitim toplantımıza katılan üretici firmaların, gelişen teknolojiyle birlikte yeni çıkardıkları ürünlerini tanıma, mevcut kullanımdaki ürünleriyle ve bu ürünlerin kullanım alanı ve montaj özellikleri ile ilgili doğrudan bilgi alma ve dolayısıyla iş gücü anlamında kendini bir adım daha ileriye taşıma fırsatı bulacaklardır. Üretici firmaların vereceği eğitimlere bedelsiz katılabileceklerdir. Ayrıca organizasyona katılacak olan son kullanıcıya da kendilerini tanıtarak iş hacimlerini yükseltmek de yine bir avantaj olarak yansıyacaktır.

Son kullanıcıya gelince, kullandığı ve kullanacağı malzemeler konusunda bilinçlenmek, son çıkan teknolojileri görmek ve anlamak adına ilgi alanları doğrultusunda eğitimler de alabileceği ve keyifli saatler geçirebileceği bir organizasyon olacaktır.

Siz de bir üretici olarak bu toplantıda yerinizi almak istiyorsanız, bizimle irtibata geçiniz.