Erdem, terör saldırılarını telin etti

Kars Merkez Ehlibeyt Işıklı Cami Alimi Seyyid Ahmet Erdem :

son günlerde meydana gelen ve vatan evlatlarının şahadetiyle milletimizi derinden yaralayan Hakkari Yüksekova ve Çukurca ilçelerinde terör örgütü tarafından düzenlenen mazlum insanların şehit olduğu ve yaralandığı hain saldırıları nefretle telin etti.

Erdem, yaptığı açıklamasında, “Milletimizin kardeşçe, birlik ve beraberlik içinde yaşamasını hazmedemeyen ve bu menfur saldırıları gerçekleştiren harici düşmanlarımız ve onların dahili kuklaları, milletimizin şuurlu tutumuyla hiçbir zaman kötü emellerine ulaşamayacaklardır ve aziz milletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacaklardır” dedi.

“Bu hain saldırının her ne kadar milletimizin kalbini kanatsa da şehitlerin kutsal kanlarının hükmü gereği milletimizin birlik ve bütünlüğünü sağlaması tek tesellimizdir” diyen Erdem, açıklamasında şunları kaydetti: “Milletimiz bu karanlık oyunlara bu kutsal topraklar üzerinde sahneye konulmasına müsaade etmeyecektir. Ümit ediyorum ki insanımız bu badireleri de metanetli ve vakur duruşuyla atlatacaktır. Bu vatan için şehit olan askerlerimize ve güvenlik güçlerimize Cenabı Allah’tan sonsuz rahmet ve mağfiret, aziz yakınlarına ve kederli ailelerine çokça sabır, yaralı kahraman askerlerimize ve güvenlik güçlerimize de acil şifalar diliyorum.

Aziz Milletimize taziyelerimizi saygıyla arz ediyorum.”