Erdoğan Yıldırım istifa etti

ATO Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yıldırım istifa etti. Yıldırım, bugün Kars'a gelerek Ak Parti'den Kars Milletvekili aday adaylığı için müracaatta bulunacak.

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yıldırım, 12 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimlerinde AK Parti'den milletvekili adayı olmak için ATO Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden istifa etti.

Yıldırım yaptığı yazılı açıklamada, AKP'den Kars milletvekili aday adayı olmak üzere görevinden istifa ettiğini açıkladı. Yıldırım, "Meclis üyesi, komite başkanı ve son olarak da yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunduğum ATO'dan, ülkeme TBMM çatısı altında milletvekili olarak hizmet etmek amacıyla istifa ettim. Bu sürede birlikte görev yaptığım ATO Meclis üyelerine, Yönetim Kurulu üyelerine ve tüm ATO çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

ERDOĞAN YILDIRIM'IN ÖZGEÇMİŞİ

1969 yılında Kars'ın Selim ilçesinde dünyaya gelen Erdoğan Yıldırım, yüksek öğrenimini A.Ü. İşletme Fakültesinde tamamladı. Aile şirketlerinin çeşitli kademelerinde görev aldı. Ticari işlerinin dışında Sivil Toplum Örgütlerinde ve Meslek Örgütlerinde sosyal sorumluluk anlayışıyla birçok görevler üstlendi. Yıldırım, KARS-ARDAHAN-IĞDIR Serhatlılar Birliği Federasyonu Genel Başkanlığı, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeliği, Ankara Kalkınma Ajansı Kurul Üyeliği, Ankara Kent Konseyi Üyeliği, Ankara Kent Konseyi Ticaret Komisyonu Üyeliği, Ankara Kent Konseyi İmar Komisyonu Üyeliği, Ankara Ticaret Odası Gayrimenkul Danışmanları Meslek Komitesi Başkanlığı, Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de başarıyla yürütüyor. Yurt dışında 20 den fazla ülkede farklı sempozyum ve panellere katılan Yıldırım, halen Ankara'da inşaat, gayrimenkul ve akaryakıt sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütüyor. İngilizce ve Arapça dillerini bilen Erdoğan Yıldırım, evli ve iki çocuk babası