Ermiş’ten felçli hastaya yardım

Gazi Kars’ın Şehitler Diyarı Sarıkamış ilçesinde yaşayan felçli hasta Yılmaz Tekin’e Kaymakamlık tarafından özel karyola alındı.

Yaklaşık 4 yıl önce geçirdiği trafik kazasında felç olarak yatağa bağımlı kalan Yılmaz Tekin’in müracaatı üzerine Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığı ile özel Karyola temin edilmesini sağladı.

Kaymakam Ermiş, yaptığı açıklamada, tüm yardımların imkanlar dahilinde yapıldığını, ihtiyaç durumdaki vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirterek, “Bu maksatla felçli ve ihtiyaç sahibi Taşlıgüney köyümüzde ikamet eden Yılmaz Tekin (53) için Vakıf'ın imkanları dahilinde elektrikli, 4 motorlu özel hasta karyolası ile 1 adet havalı yatak aldık. Bundan sonra kendi evinde daha rahat edeceğini umuyorum” diye konuştu.

Yılmaz Tekin ise, Kaymakamlığa teşekkür ederek, bu özel karyola sayesinde daha rahat yemek yiyeceğini ve uyuyabileceğini söyledi.

Sarıkamış Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Yurtkan Öğün, Sarıkamış Devlet Hastanesinde Yılmaz Tekin’in ailesine teslim edilen 4 motorlu özel hasta karyolası ile 1 adet havalı yatağın 6 bin 500 liraya mal olduğu söyledi.