Esnafspor, Hedef Büyüttü

Geçen yıl Kars Amatör Futbol Liginde şampiyon olan ve bu yıl Bölgesel Amatör Ligde (BAL) oynayacak Sarıkamış Esnafspor, top başı yaptı.

Sarıkamış şehir stadında çalışmalarına başlayan Esnafspor, kadrosunu Fildişi Sahilleri Cumhuriyeti'nden Bene Aime ile Gana'dan kaleci Yomi Bakare adlı futbolcularla güçlendirip 3. lige çıkmayı hedefliyor.

Sarıkamış Esnafspor Kulüp Başkanı İsmail Şen, yaptığı açıklamada, geçen yıl çok büyük bir kadroyla şampiyon olduklarını belirterek,

"Bu sene hedefimiz 3. lig. Onun için de gerekli kadroyu kurduk. Takımımıza takviyeler yapıyoruz. Gana ve Fildişi Sahilleri Cumhuriyeti'nden arkadaşlar getirttik. Teknik heyet bu iki arkadaşı beğendiği takdirde Sarıkamış Esnafspor'a kazandıracağız. Bu sene amacımız güçlü bir Sarıkamış, güçlü bir lig ve hedefimiz 3. lig" dedi.

Fildişi Sahilleri Cumhuriyeti'nden gelen ve geçen yıl Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Belediyespor'da forvet olarak top oynayan Bene Aime ise, Sarıkamış'ı çok sevdiğini, anlaşma olursa Sarıkamış Esnafspor'da oynayacağını söyledi.